Polemik & Kulis
30 Mayıs 2011 11:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

FARUK BİLDİRİCİ, YAVUZ BAYDAR VE ERDAL ŞAFAK'I TWITTER'DAN CEVAPLADI! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Hürriyet okur temsilcisi Faruk Bildirici, "Ergenekon dağa çıktı" haberi yüzünden polemik yaşadığı iki isme twitterdan cevap verdi...

Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, bugün Sabah Gazetesi'nin iki isminin hışmına uğradı. Sabah Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak "Sabah'tan Mektup" isimli yazısında "Ergenekon dağa çıktı" manşetini eleştiren Bildirici'yi isim vermeden sert şekilde eleştirdi. Şafak "Ergenekon daga çıktı" manşetimize hayasız ve mesleğimiz adına gerçekten yüz karası bir saldırı geldi" ifadesini kullandı.Şafak Bildirici'ye bir de tavsiyede bulundu: "Bizimle uğraşacağına, bayat haberleri manşete çeken gazetesiyle ilgilense daha yararlı bir iş yapmış olur"

Sabah ombudsmanı Yavuz Baydar da "ombudsmanlık ağzına geleni söyleme özgürlüğü değildir" diyerek Faruk Bildirici'nin "Ergenekon dağa çıktı" manşetine dair sözlerini eleştirdi.

Bildirici iki isme bugün twitterdan cevap verdi. İşte Faruk Bildirici’nin twitterdan yazdığı cevap...

Sabah’ın “Ergenekon dağa çıktı" haberi için "Gazeteciliğin yüzkarası" derken eleştirinin tonu ağır kaçmış olabilir, bundan dolayı üzgünüm. Ama bu ne bana "hayasız" denmesine haklılık kazandırır, ne de o haberdeki yanlışları ortadan kaldırır. 

MEDYARADAR/ÖZEL