Medya
30 Mar 2012 13:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:29

ERMAN TOROĞLU'DAN MANİDAR DÜZELTME!

Erman Toroğlu, TFF'ye yönelik yaptığı "Süs köpekleri" benzetmesinin ardından bir düzeltme yayımladı ancak ..

Kanaltürk Tv yorumcusu ve Hürriyet Yazarı Erman Toroğlu, dün gündeme adeta bomba gibi düşen TFF'ye yönelik yaptığı "Süs köpekleri" benzetmesinin ardından bugün düzeltme yayımladı...

Toroğlu gazetedeki yazılarını telefonla yazdırdığından dolayı bazı maddi hatalar olduğunu belirtirken, futbol federasyonuna yönelik dünkü köşesinde yer alan "Süs köpekleri" benzetmesiyle ilgili olarak, "Gazetedeki yazılarımı telefonla yazdırıyorum. Bundan dolayı bazı maddi hatalar oluyor. "Türkiye Futbol Federasyonları", "Türkiye Futbol Federasyonu" diye yazılmış. Ama daha da önemlisi yaptığım 'süs bebekleri' benzetmesi, 'süs köpekleri' olarak çıkmış. Okuyucularıma duyuruyorum" açıklamasına yer verdi.

TOROĞLU'NUN İSMİNİN OLMAMASI MANİDAR !

Asıl ilginç olan, Hürriyet Gazetesi'nin 38. Sayfasının alt bölümünde küçük bir kutu haber şeklinde yayınlanan "düzeltme" yazısının hiçbir yerinde bu düzeltmenin kime ait olduğu yönünde bir ibarenin olmamasıydı... Bu düzeltmenin kime ait olduğunun sadece Erman Toroğlu'nun dünkü yazısını okuyanlar tarafından bilinebileceği bu düzeltmedeki "imza" eksikliği "Acaba bilerek mi yapıldı yoksa bu düzeltme de telefonun gazabına mı uğradı?" sorusunu akıllara getirdi.

İŞTE TOROĞLU'NUN DÜNKÜ O YAZISI

"Türkiye'de kulüpler artık eskisi gibi olmayacak. Sakın TFF'nin düzelteceği fikrinde olduğumu zannetmeyin. TFF şu ana kadar hiçbir halt yapmadı. Bundan sonra da kolay kolay yapamazlar. Çünkü; onlar Süper Lig kulüplerinin kucağında oturan süs köpekleridirler. Bu cümleyi maliye açısından yazıyorum. Sonunda maliye nasıl küçük ve orta sınıf tüccarın üzerine gidip acımasız davranıyorsa, aynen kulüplere de gitmeli. Ben bu tezdeyim. Kıyısından, kenarından ufak tefek başladılar. Biraz daha üzerine gitsinler, bazen kulüpleri kullanarak ihaleye girenler, bazen kulüplerin ailelerini geçindirenler ve ihale alanlar artık bu kulüplere gelemezler. Çünkü hırsızlık yapmayacaklar. Biliyorsunuz, dünyada hırsızlığın iki sebebi var. Biri hakikaten fakirlikten, yani açlıktan. Diğerleri de açgözlülükten. Artık siz kimlerin hangi kategoriye girdiğini daha iyi anlamışsınızdır."