Medya
29 Şub 2012 18:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:23

''ERMAN TOROĞLU KORKUYOR MU YOKSA BİR ÇIKARI MI VAR?''

Sabah yazarı Hıncal Uluç, "Ben Hürriyet'in spor müdürü olsam ona asla bu gazetede yazdırmam" dedi..

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, haftanın futbol gündemini Fotomaç’a yorumladı..

Uluç, "Ligde 28. hafta sonunda Galatasaray matematiksel olarak play-off’u, Ankaragücü düşmeyi garantiledi." şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi :


"Melih Gökçek iftihar etsin. Ankaraspor’u bitirdi, Ankaragücü’nü de bitirdi. Yani Türkiye’nin bir tane gazetesi ’Ankaragücü’ne ne oldu’ yazmadı! Başta Erman Toroğlu olmak üzere...

Herkese "Ben bilirim. Ben bir ağzımı açarsam, ben bir konuşursam kimse sokağa çıkamaz" diyen Erman Toroğlu, Türkiye’nin en iyi Ankaragücü taraftarıdır, bilinir, şu Ankaragücü için tek kelime etmedi, tek satır yazmadı. Kendi köşemde davet de ettim ben onu; "Erman hoca anlat ne oluyor Ankaragücü’nde" diye...

Korkuyor mu Erman, Ankaragücü’nde olup bitenleri anlatmaya acaba? Birtakım menfaatleri mi var? Bildiklerini yazarsa onlar mı zedelenecek? Daha ne diyeyim? ’Erman konuşsun’ diye daha ne diyeyim ben?

Ben Hürriyet’in spor müdürü olacağım, Erman benim yazarım olacak ve o Hürriyet’te ’Ankaragücü’nde ne oluyor’ diye beş gün tefrika çıkmayacak. Ben işi bırakırım; yazdıramazsam. Ya yazmayanı atarım ya ben işi bırakırım. Böyle bir şey olur mu!..

Yüz senelik kulüp, forma alacak para bulamadığı için bütün oyuncularını kaybedip küme düşüyor, bir satır yazan yok! Olacak şey değil! Yani gazetecilik bu kadar mı öldü!

Küçük haber; "Ankaragücü küme düşmeyi garantiledi." Yuh! Senelerden beri küme düşe düşe düşemedi Türk medyası... Bank Asya falan değil amatör ligde oynamaz bu medya. Amatör ligde oynamaz. "