Medya
01 Tem 2010 15:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

EREKSİYONA ÇARE OLACAK ÖZKÖK POZU!

"Artık tamamen çıldırmış olduğuna inanmaya başladığım Ertuğrul Özkök bir klipte oynadı." Serdar Turgut yazdı.

Başın öne eğilmesin Aldırma gönül aldırma

ARTIK tamamen çıldırmış olduğuna inanmaya başladığım Ertuğrul Özkök bir klipte oynadı. O klipten bir kare fotoğrafı görüyorsunuz.
Bu fotoğraf ereksiyon problemleri yaşayan çiftleri anlatmak için hazırlanacak bir posterde fotoğraf olarak kullanılabilecek kalitede ve güzellikte. Genellikle bu tür haberlerde gazetelerimizde fotoğraf olarak, yatağın ucunda oturup başını ellerinin arasına almış matemde olan bir erkeğin yanında kendisine anlayışla, sevimli bir şekilde gülümsemekte olan bir kadının fotoğrafı basılır. Bu fotoğraf, çiftler arasında ereksiyon problemlerinin yarattığı havayı anlatma iddiasındadır.
Ben o fotoğraftaki kadının neden anlayışlı gülümsediğini ve sevecen bakmayı sürdürdüğünü hiç anlayamam, “sorun yok, her erkeğin başına gelebilir” lafı da beni son derece irite eder; bu lafı her duyduğumda “HER ERKEK” kavramının absürd ve yanlış olduğunu anlatmaya başlarım ve bu sorunu hiç yaşamayan erkeklerin adını saymaya başlarım. Gerçi beni dinlemekte olan kişi listemi henüz tamamlayamadan sıkılıp gider ama benim listemde Ertuğrul Özkök hep vardı. Ta ki bu fotoğraf ortaya çıkıncaya kadar.
Çünkü bu fotoğraf ereksiyon problemleri nedeniyle bozulmuş bir ilişkinin poster fotoğrafıdır.
Arkadaşım burada müthiş mutsuz ve elini bacaklarının arasına koymuş acılar içinde oturuyor. Arkasındaki kadın ise ona bıkmış ve tükenmiş bir edayla bakıyor. Biraz sonra atacak adamı evden, o kadın hiç “takma kafaya her erkeğin başına gelebilir” diyecek bir kadına da benzemiyor.
Ah kardeşim ah. Sen bu hallere düşecek bir erkek miydin? Sen ki zamanında tüm dünyanın gıpta ile izlediği bir örnek erkektin. Sen ki hepimizin idolüydün. Ama başın öne eğilmesin, aldırma bu da geçer. Unutma genelde denildiği gibi “her erkeğe olabilir”. Bilmem anlatabiliyor muyum?
(Bu yazı arkadaşımın bir süre önce benim için yazmış olduğu “Serdar’ın erkeklik melekeleri hiç yoktur” diyen yazısından bir öç yazısıdır. Onun öcünü almayacağımı da düşünmüyordun herhalde arkadaş, değil mi?)

Serdar Turgut/Akşam