Polemik & Kulis
11 Ara 2012 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

EKRANLAR UZUN ZAMANDIR BÖYLE KAVGA GÖRMEDİ! ÜMİT ÖZAT İLE REHA MUHTAR NEDEN KAPIŞTI?

Beyaz TV ekranlarında dün gece yine hararetli anlar yaşandı.

Derin Futbol programında, Ümit Özat hakkında yazı yazan Reha Muhtar da konuşulunca ünlü televizyoncu yayına bağlandı ve olan oldu.

CANLI YAYINDA KAVGA : VİDEO

Ümit Özat geçtiğimiz haftalarda "Kadınlar futboldan erkekler kadar anlamaz" sözleriyle dikkat çekmişti. Reha Muhtar da bunun üzerine "Ümit Özat, kadın taraftarları fırçalayan Aziz Yıldırım’ı korumak için böyle dedi" demişti. Bunun üzerine Ümit Özat da Reha Muhtar’ı eleştirince Muhtar yayına bağlandı ve kavga başladı.

"GEYİK" KAVGASI
Reha Muhtar, programda kendisiyle ilgili söylenen sözlerin doğru olmadığını vurgulayarak başladığı konuşmasında programı ve programın yorumcularını "geyik" yapmakla suçladı. Ümit Özat’a defalarca "Yavrucuğum" diye hitap eden Muhtar, Ahmet Çakar ve Özat’tan tepki aldı. Ümit Özat, kendisi ile 1 saat boyunca telefon konuşması olduğunu ileri sürerek "Şimdi beni tanımadığını söylüyorsun Reha Abi, sen yalan konuşuyorsun" dedi. Ayrıca Ümit Özat, programda kendisi ile ilgili sözleri kanalın yöneticisi Osman Gökçek’ten aldığını söyleyen Reha Muhtar’a "Sen uykudan yeni uyandın galiba, önce yayını izle, sonra gel yarın gene konuşalım" diye tepki gösterdi.