Medya
15 Şub 2012 09:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

EKRAN POLİSİ'NDEN 'EKRAN BAYKUŞLARI'NA UYARI; "SUÇ İŞLİYORSUNUZ!"

Kimi ekran baykuşları hala saldırılarını sürdürüyor. Yaptıkları kesinlikle suç. Onları bir kez daha uyarmak istiyoruz;

'Allah bağışlasın'

Siyasi yorumlarıyla tanınanlar, bu kez farklı konuyla öne çıktılar. Silivri'den aktarımlarda en başarılı isim kesinlikle Sedat Ergin. Anlatımını, güzel benzetmelerle süsledi. Laf aramızda bizim gibi Beşiktaşlıdır. Hangi kanala geçsek, konunun ana unsuru Aziz Başkan. Sevdiğimiz bir laf vardır; 'Yel kayadan ne alır'. Bunun tipik örneğini sergilemeye devam ediyor. 'Adam gibi adam' lafı çok güzel. Bu özlü söz Dostumuz Yıldırım'a uygun. Bize fazlaca büyük gelir.

Dört gün, gündemin ana maddelerinden biri Silivri'den gelecek. Fenerbahçelilerin dayanışması, dik duruşları inanın gözlerimizi doldurmakta. En çok hoşumuza giden tavrı ise 16. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ekinci sergiledi.
Sanıkların kimlik tespitini yaparken, gerçekten hoş karşılığını sevdik. Çocuk sayısını sorup, örneğin 'İki' cevabını alınca; 'Allah bağışlasın' deyişi sımsıcak kucaklayıştı. Böyle bir Adalet Dağıtıcısı'ndan yanlış karar çıkmaz. Bu teşhisimizi bir kenara yazın. İleride hatırlarsınız.
...

ÖZEL NOT:
Kimi ekran baykuşları hala saldırılarını sürdürüyor. Yaptıkları kesinlikle suç. Onları bir kez daha uyarmak istiyoruz; 'Haklarındaki karar Yargıtay'da onanana kadar herkes suçsuzdur'.


Burhan AYERİ / AKŞAM