Polemik & Kulis
01 Mar 2024 13:04 Son Güncelleme: 01 Mar 2024 13:08

Ekol TV’den üst düzey bir transfer daha! Ankara Haber Koordinatörlüğü görevine getirildi...

Nisan ayında yayın hayatına hazırlanan Ekol TV, Hazal Ateş’in Ankara Temsilciliğine atanmasının ardından kadrosuna önemli bir ismi daha kattı. Uzun yıllar Hürriyet Gazetesi’nde çalışan, son olarak T24’ün Parlamento Muhabiri olarak görev yapan isim, Ekol TV’nin Ankara Haber Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Ekol TV’nin iddialı bir kadro kurmaya yönelik çalışmaları sürüyor. MedyaRadar’ın özel haberine göre Turkuvaz Medya Grubu’na bağlı Sabah Gazetesi’nden Hazal Ateş’i transfer eden ve Ankara Temsilcisi olarak görevlendiren Ekol TV’nin şimdi de T24’ün Parlamento Muhabiri Eray Görgülü’yü kadrosuna kattığı öğrenildi.

Son olarak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde ses getiren kulis haberlere imza atan ve geçtiğimiz ay T24’ten istifa eden Görgülü, Ekol TV’nin Ankara Haber Koordinatörü olarak görev yapacak.

 

ERAY GÖRGÜLÜ KİMDİR?

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Eray Görgülü, 2002 yılında Hürriyet Gazetesi Ankara büroda gece muhabiri olarak sektöre adım attı. 2005 yılından itibaren yayınlanmaya başlayan Hürriyet Ankara ekinde muhabirlik ve editörlük görevlerinde bulunan Görgülü, 2018 yılından itibaren Hürriyet Ankara büroda Ulaştırma, Savunma, Savunma Sanayii alanlarında muhabir olarak çalıştı.

 

Hürriyet Gazetesi’ndeki 18 yıllık mesaisinin ardından 2020’de istifa eden Görgülü, bir yıl basın danışmanlığı yaptıktan sonra, sektöre T24’ün Parlamento muhabiri olarak dönmüştü. Şimdi ise kariyerine Ekol TV'de devam edecek.

1982 yılında Bursa’da doğan ve sürekli basın kartı sahibi olan Görgülü, 25 yıldır Ankara’da yaşıyor.