Medya
25 Mar 2010 11:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

EĞER YANINIZDA ''TETİKÇİ'' BESLİYORSANIZ...! HAYAT ACEMİLERİNE 7 MADDELİK KILAVUZ!

Ahmet Hakan'ın hayat acemileri için yazdığı 7 maddelik kılavuzda medya patronlarına ve köşe yazarlarına yönelik iki madde var. Hakan acaba kimi kastetti dersiniz?

Hayat acemilerine 7 maddelik kılavuz

- BİR: Eğer birisi “Ben AK Partili değilim, oy da vermedim ama bu hükümet de süper yahu...” gibi bir laf ediyorsa, bilin ki bunu diyen garanti AK Parti fanatiğidir.
- İKİ: Eğer başından çok evlilik geçmiş biri, “Eski karılarım süperdi... Ama sonuncusu arsız çıktı...” diyorsa, bilin ki bunu diyen adam destekçi sayısını artırmaya çalışıyordur.
- ÜÇ: Eğer CHP, Saadet Partisi’ni AK Parti’ye tercih ettiğini söylüyorsa, bu Saadet Partisi’ne değil, AK Parti’ye yarar.
- DÖRT: Eğer bir lider uzlaşma arayışından vazgeçip hafiften sertleşirse, o lidere bağlı unsurlar hırçınlıklarını en üst noktaya çıkarırlar.
- BEŞ: Eğer bir sinema filmi, çok iyi başlamışsa, o filmin çok iyi bitme ihtimali epey azdır.
- ALTI: Eğer yanınızda “tetikçi” besliyorsanız, o tetikçinin günün birinde başkaları tarafından beslenerek sizin üzerinize salınması kesindir.
- YEDİ: Eğer bir köşe yazarı, yazılarındaki küstahlık oranını artırmaya başlamışsa, o yazarın gidecek yeri kalmamış demektir.

Ahmet Hakan/Hürriyet

ETİKETLER
#ahmet hakan #tetikçi