Polemik & Kulis
19 Haz 2023 14:51 Son Güncelleme: 19 Haz 2023 14:56

Deneyimli muhabir Sözcü TV’ye transfer oldu! ‘Yeni kanalımda devam edeceğim…’

Deneyimli muhabirden transfer haberi geldi. Sosyal medya hesabından Sözcü TV’ye geçtiğini duyuran isim, “Görevime yeni kanalımda devam edeceğim…” dedi.

Sözcü TV’den transfer haberi geldi. Deneyimli muhabir Gülnur Saydam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sözcü TV’ye geçtiğini duyurdu:

“Artık Sözcü televizyonundayım… Muhabirlik görevime yeni kanalımda devam edeceğim…”

 

GÜLNUR SAYDAM KİMDİR?

1987 yılında Suudi Arabistan’da dünyaya gelen Gülnur Saydam, lise eğitimini Uluslararası Cidde Türk Okulu’nda tamamladı. Türk Konsolosluğu’nun çıkardığı bir gazetede Türk Arap ilişkileri üzerine araştırma yazıları kaleme alan Gülnur Saydam, lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaptı. Üniversite yıllarında çeşitli Arap menşeli gazetelerin Türkiye bürolarında rol aldı.

 

Mezuniyetinin ardından SKY Türk ve Habertürk TV haber merkezinde stajyer olarak görev yapan Gülnur Saydam, stajının bitmesinin akabinde Habertürk ekranlarında görev yapmaya başladı.

2019 yılında Haber Global’in kurulması ile bu kanalda görev aldı. Son olarak tv100 ekranlarında izleyici ile buluşan isim şimdilerde ise kariyerine Sözcü TV’de devam edecek.