Polemik & Kulis
03 Şub 2020 14:35 Son Güncelleme: 03 Şub 2020 15:11

Deneyimli isim DHA’dan Hürriyet'e geçiş yaptı! Yeni görevi ne olacak? (Medyaradar/Özel)

Doğan Haber Ajansı’nın deneyimli ismi Hürriyet Gazetesi’ne kaydırıldı.

Demirören Haber Ajansı’nda uzun yıllar editörlük yaptıktan sonra 2,5 yıl önce Haber Koordinatörlüğü koltuğuna oturan Serdar Savran’ın yeni adresi belli oldu.

DHA’da Kubilay Gülbek'in Genel Müdür olması sonrası adı gönderilmek istenenler listesine konulan Savran’ın kurum için bir transferle Hürriyet’e çekildiği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta kulislerde; Gülbek ve ekibinin DHA’nın özellikle eski çalışanlarına yönelik mobing uyguladığı ve kadroları kendi adamlarıyla doldurmak istediği iddiaları vardı.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; o isimlerden biri olan Savran Hürriyet'e kaydırıldı.

Deneyimli isim bundan böyle Hürriyet Gazetesi Yazı İşleri’nde müdür olarak görev yapacak.

Transferini yaptığı bir açıklama ile duyuran deneyimli gazeteci, “İlk günden son ana kadar her zaman görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Aynı grup içinde, başka bir görevde yolculuğuma devam edeceğim. Türkiye’nin dört bir yanında ve merkezde çok değerli, başarılı bir ekip var. Fedakarca, işini severek yapan bu ekiple çok başarılı işlere imzalar attık. Sizlerle çalışmak benim için onurdu. Kimde ne hakkım varsa helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. İstemeden kırdıklarım olduysa da affola. Allah herkesin gönlüne göre versin, yolunuz açık olsun. Başarı ve mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.