Polemik & Kulis
03 Eki 2023 14:06 Son Güncelleme: 03 Eki 2023 16:19

Deneyimli gazetecinin yeni adresi belli oldu! O ajansın kadrosuna katıldı…

Deneyimli gazeteci, Havva Kızılırmak PR ajansının kadrosuna dahil oldu.

Bugüne kadar Global Enerji, Habertürk, BloombergHT gibi kurumlarda görev alan deneyimli gazeteci Mustafa Salih’in yeni adresi belli oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre Mustafa Salih, 1 Ekim 2023 tarihi itibariyle Havva Kızılırmak PR ekibine katıldı.

MUSTAFA SALİH KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, profesyonel iş hayatına 1993 yılında Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nde (UNHCR) proje yöneticisi olarak başladı. Dört yıl burada çalıştıktan sonra iletişim sektörüne geçiş yaptı.

Medyadaki ilk görevi 1997 yılında 1 Numara Yayıncılık - Hearst Sektörel Dergiler Gurubu’nda Araştırma/İş Geliştirme Uzmanlığı oldu. Ardından Dünya Gazetesi’nde 3 yıl muhabirlik yaptı. Daha sonra Sabah Grubu bünyesinde yayınlanan Global Enerji dergisinin kuruluşunda bulundu. Bu derginin Yazı İşleri Müdürlüğü’nü dört yıl boyunca yürüttü.

Ardından Habertürk Gazetesi ve BloombergHT televizyonunda 6 yıl boyunca editör ve kıdemli editör olarak çalıştı. Bu şirketlerin ardından da 1.5 yıl Sütaş’ta Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini üstlendi.

25 yıllık çalışma hayatının 18 yılını gazetecilik yaparak geçirdi. Enerji, STK ve finans sektörlerinde uzmanlaştı. Son olarak Türkiye’nin önde gelen iletişim ajansı Hill&Knowlton’da 6 yıl Medya Direktörlüğü görevini yürüttü.  İngilizce dışında Makedonca, Arnavutça, Sırpça, Hırvatça ve Boşnakça  dillerini anadili düzeyinde bilmektedir.