Polemik & Kulis
10 Eki 2023 15:41 Son Güncelleme: 10 Eki 2023 15:48

Demirören Medya’dan dikkat çeken kulis! ‘Grup içinde dönen olaylara…’

Demirören Medya Grubu’ndan dikkat çeken kulis haberi geldi. Üst düzey bir ismin veda hazırlığında olduğu ve ‘grup içinde dönen olaylara dayanamadığını’ dile getirdiği iddia edildi.

Demirören Medya Grubu’ndan çarpıcı kulis bilgisi geldi.

Eylül ayı içinde Demirören Medya’da Pazarlama ve İletişim Grup Başkanı olarak göreve getirilen Esti Pakdemirli’nin görevine son verilmişti. Veda eden bir diğer isim Finans Direktörü Yalım Pınar’ın “Burada yaşananlar bana göre değil” diyerek bu kararı aldığı ileri sürülüyordu.

ÜST DÜZEY BİR İSİM DAHA VEDA HAZIRLIĞINDA

Bu gelişmelerin kulislerdeki yankısı devam ederken Demirören Medya Grup CFO’su Nihat Ulu’nun da görevden ayrılma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

MedyaRadar’ın kulislerden edindiği bilgilere göre Ulu, ‘bazı işleri bahane ederek’ ayın yarısı Hollanda’da diğer yarısı ise gruptaki görevine devam etme kararı aldı.

‘Grup içinde dönen olaylara dayanamadığını’ dile getirdiği konuşulan başarılı Finans Uzmanı Nihat Ulu’nun, Hollanda’yı bahane ettiği ve bir süre sonra ayrılacağı konuşuluyor…

 

NİHAT ULU KİMDİR?

Turkcell ve Toya Holding’de uzun yıllar görev alan Nihat Ulu, 2018 yılında Demirören Medya kadrosuna dahil olmuştu. Son olarak ise tüm Demirören Medya Holding şirketlerinin orta vadeli finansal planlama, kurumsal finans ve fizibiliteler ve nakit & hazine yönetiminden sorumlu olarak göreve getirilmişti.