Polemik & Kulis
09 Kas 2012 09:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN ÖZENSİZLİĞİ 5N 1K'NIN BİLE YÜZÜNÜ KIZARTTI!(MEDYARADAR/ÖZEL)

HT Magazin'in usta kalemi Kadir Kaymakçı 5N 1K programının yapımcısı Cüneyt Özdemir'i fena vurdu.

Geçtiğimiz hafta HT Magazin'de, Hayati Arıgan'ın Murat Boz'un evli olupta boşanmasını belgeleyerek yaptığı özel haber magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ancak haber ve haberin belgesine çok sayıda kişi sahip çıktı. Belgeyi sahiplenenler arasında yeralan twitter'ın gediklisi Erol Köse, 'işte belge, ben buldum ben buldum' diye ortaya çıktı.

Murat Boz'un boşandığını kendi ortaya çıkartmış gibi ekranlarda sosyal medyada prim yapmaya çalışan Erol Köse'nin gazına, usta gazeteci(!) Cüneyt Özdemir de geldi. Özdemir köşesinde Murat Boz'un boşanma haberini Erol Köse'den duyduğunu yazınca haklı tepki, HT Magazin'in usta kalemi Kadir Kaymakçı'dan geldi.

Cüneyt Özdemir'e mesleğe başladığı yıllarda aralarında fazla yaş farkı olmasa bile gıptayla baktığını belirten Kaymakçı, 5N 1K'nın yapımcısı Özdemir'in köşe yazısını okuyunca gayri ihtiyari 'Çüş' dediğini yazdı.

Hayati Arıgan'ın ortaya çıkardığı Murat Boz'un herkesten sakladığı evliliği Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde boşanmayla sonlandırdığı haberi ve belgesini, doktor Erol Köse'nin twitter'da sahiplenmesine Hipokrat'a saygısından sustuğunu belirten Kadir Kaymakçı, Zeus gelse Cüneyt Özdemir'e söyleyeceklerini engelleyemeceğini belirtti.

Gazeteciğilin temel prensibi olan 5N 1K'yı programına isim olarak seçen Özdemir'in yaptığı özensizliğin 5N 1K'nın bile yüzünü kızarttığını belirten Kadir Kaymakçı; "Hyde Park'ta dolanıp, Covent Garden'da Türkiye'yi twitter üzerinden takip edince böyle saçmalıyor insan" dedi. Kaymakçı Özdemir'in köşesinde işin doğrusunu yazarak özel haberin asıl sahibi Hayati Arıgan'dan özür dilemesini istedi.

Bakalım Cüneyt Özdemir, hatasından dönerek meslektaşına saygısını gösterecek mi? 5N 1K önemli tabi ki...

MEDYARADAR/ÖZEL