Polemik & Kulis
06 Haz 2014 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:16

Cüneyt Özdemir'den Elif Çakır'a : Paraları hukkalayan aktrol!

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır'ın bir televizyon programında sarfettiği ifadeler Cüneyt Özdemir'i kızdırdı.

Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, bugünkü köşesine ilginç bir giriş yaptı. İsim vermeden Star yazarı Elif Çakır’a ağır suçlamalar yönelten Özdemir “Bugünkü yazımı Aziz Babuşçu ve bir yazara ayırmıştım ama değmediğini düşünüp tamamını sildim” dedi.

Tartışmanın fitili nasıl ateşlendi?

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır, 24 TV'de yaptığı Söz Bitmeden programında Cüneyt Özdemir için ağır ifadeler kullanmıştı..

Elif Çakır, Aziz Babuşçu'yu konuk ettiği programında isim vermeden Cüneyt Özdemir'i şöyle eleştirmişti :

-"Kendisi aslında bir Ertuğrul Özkök filan da değil. Ankara'nın varoşlarında hayat sürmüş. Annesi mütevazi başörtülü... Yıllarca annesinin başörtülü olduğunu söyleyememiş bir tipten söz ediyoruz."

Çakır'ın bu sözleri üzerine konuğu olan AK Parti İstanbul il Başkanı Aziz Babuşçu da Cüneyt Özdemir'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerini boykot' önerisine ağır bir yorumda bulunmuştu. Babuşçu şunları söylemişti;
-"Muhalefetin fikir kabızlığı var. Muhalefetin çatı adayı arayışı ve bulamayışı, Dolayısıyla bu aday çıkaramama sonucunu ortaya koyuyor. Tabi buradan bir şey çıkmayınca Cüneyt Özdemir gibi durumdan vazife çıkaran, Gezide akıl hocalığı yaptığı gibi, küçük beyinli adam bir yazı yazıyor ve oradan bırakın bir gazeteci tanımlaması içerisinde durum değerlendirmesi, yâda ne olup bittiğine dair bir görüş bildirmenin ötesinde, muhalefete bir öneride bulunuyor. Kurnazca sinsice bir tarz ve üslupla da bunu kaleme alıyor.

Cüneyt Özdemir, Çakır ve Babuşçu'nun bu sözlerine bugün köşesinde ince bir gönderme ile yanıt verdi.

İşte o yazıdan ilgili bölüm...

Bugün aslında Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu’nun bir programda benim için sarf ettiği ‘küçük beyinli’ hakareti ve muhalefet için söylediği ‘kabız’ tanımlamasının sefaleti üzerine bir yazı yazmıştım.

Devamında aynı programda beni Ankara’nın varoşunda büyüdüğümü söyleyerek aşağıladığını zanneden köşe sahibi aktrolün paraları hukkalaya hukkalaya beyninin nasıl bulandığını anlatıyordum. Öyle ya benim büyüdüğüm Ankara’nın varoşu diye küçümsediği Keçiören’de yıllardır Başbakan Erdoğan oturuyor!

Sonra yazının hepsini sildim.

Zira ne politikacıların kendilerini Başbakan'a beğendirmek için yerlerde sürünen bu seviyesizliği üzerinde durulmayı hak ediyor ne de bu vasat aktrol köşe yazarları üzerine kalem oynatmaya değiyor.


Bugün izninizle bu köşeyi Rize’nin Şimşir Köyü'nden bir kadına bırakmak istiyorum.

İŞTE ELİF ÇAKIR'IN O SÖZLERİ: