Polemik & Kulis
13 Şub 2014 23:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Cüneyt Özdemir'den cemaat iddiasına sert yanıt! Yallah başka kapıya!

Rasim Ozan Kütahyalı ve Yani Şafak'tan Cem Küçük tarafından cemaate destek atmakla suçlanan Cüneyt Özdemir'den iddialara sert bir yanıt geldi...

Gazeteci Cüneyt Özdemir, dün basında kendisi hakkında çıkan tarafsızlığını yitirdiği, camia tarafından tehdit edildiği, camiadan korktuğu için hükümete yüklendiği iddialarına cevap bile vermeyeceğini belirtti.

Özellikle Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve Yani Şafak'tan Cem Küçük tarafından hedef alınan Özdemir, “Elbette cevap vermeyeceğim. Speküle etmek istemiyorum.” ifadelerini kullandı. Cüneyt Özdemir, CNNTÜRK Televizyonu'ndaki 5N1K programında rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasına ilişkin haberlerinden dolayı hükümete yakın medya tarafından hedef haline getiriliyor. Özdemir'e yönelik daha önce de baskı gelmiş ve programlarını bir süre yurtdışından sürdürmüştü. 17 Aralık'ta başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin bu baskıya karşı kendisine yönelik yapılan operasyon için Twitter adresinden Özdemir “Şu aralar açıktan ya da üstü kapalı imalarla beni kişisel polemiklere çekmeye çalışanlara toplu bir cevap vereyim; YALLAH BAŞKA KAPIYA!” diye yazdı.