Polemik & Kulis
28 Şub 2018 11:04 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ahlaksız' dediği trollerin patronu kim?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çıkan istifa iddialarıyla ilgili "Bu troll ahlaksızlığıdır. İçişleri Bakanımızın istifası gibi bir durum asla yoktur" demişti..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çıkan istifa iddialarıyla ilgili "Bu troll ahlaksızlığıdır. İçişleri Bakanımızın istifası gibi bir durum asla yoktur" demişti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu trol ahlaksızlıkları ülkemizin kendi içindeki birlikteliğini bozmaya yönelik atılan adımlardır. Türkiye'yi troller idare etmeyecek" açıklamasını yapmıştı

Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar köşesinde trollerle ilgili önemli bir yazı kaleme aldı...

İşte Tayyip’in, ahlaksız dediği trollerin patronu

Tayyip Erdoğan, Süleyman Soylu ile alakalı tartışmalara son noktayı şöyle koydu:

“Bu iddia ahlaksız trollerin uydurmasıdır. Türkiye’yi, birliğimizi bozan o troller idare etmeyecek.”

Trollerden kastedilen herhalde klasik muhalefet çevreleri değil zira AKP’nin bakanı Süleyman ya da başkası olmuş onlar için fark etmiyor.

Peki, kast edilen kim midir?

1) AKP içinde gelecek adına hesap yapanlar ki onların kamuoyu tarafından en bilineni (!), Soylu’yu bugünden tasfiye etmek istediği dillerde.

2) Buna ilaveten Süleyman Soylu’nun Saray’a sunduğu somut delillerle görevden alınan önemli bir büyükşehir belediye başkanının adı trollerin patronu diye geçiyor.