Polemik & Kulis
31 Mayıs 2010 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

CNNTÜRK'TE NELER OLUYOR? ÖZGE UZUN BİRAND'IN İRFAN'INA MI ÇARPTI? BORATAV GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Krizden çıkamayan CNNTÜRK yaz dönemine de en yetenekli isimlerini kırıp dökerek giriyor.Radar Operatörü yazdı.

Haber kanalları arasındaki rekabette en geriye düşen CNN Turk yıl içinde Özge Uzun’u sabah kuşağına alarak bir anda dinamik bir yapı kazanmıştı.  Üstelik Uzun, sabah 6:00’da başlayan zorlu üç saat boyunca hiç enerjisi düşmeden, keyifle ve neşeyle yayın yapıyordu.

Ne olduysa Birand’in çok yüksek ücretlerle Fox TV’den bütün ekibiyle transfer ettiği İrfan Değirmenci’nin Kanal D’de sabah kuşağına başlamasıyla oldu.

Radar Operatörü’ne ulaşan bilgilere göre, ratinglerde giderek yükselen Özge Uzun’un, İrfan Değirmenci’yi gölgede bırakması Kanal D yönetimi içinde huzursuzluk yarattı.

Keyifli, sohbet eder tarzda sunum yapan ve CNN’in Amerika’daki rahatlığını hatırlatan Özge Uzun’a “Daha düz haber oku, telefon bağlantılarında sohbet etme, espri yapma” uyarısı yapıldı.

Bununla da kalmadı, her sabah Kanal D ekranında program yapan İrfan Değirmenci ve ekibine CNN Turk’te de haftanın dört gecesi Cuneyt Özdemir’in ardından akşam programı yaptırılmaya başlandı. 

Kanala maliyeti çok yüksek olan İrfan Değirmenci’nin beklenen ilgiyi görmemesi ise şaşkınlık yarattı. Sabah programının AB kategorisinde bile 50. Sıralarda bulunmasının yanı sıra CNN Turk’teki yayınında Hülya Avşar’ı telefona bağlayıp fazla kilolarıyla polemiğe girmek istemesi de tepki topladı. 

Kısacası krizden çıkamayan CNN Turk yaz dönemine de en yetenekli isimlerini kırıp dökerek giriyor. Kulislerde de Ferhat Boratav’ın sonbahar itibariyle yönetime geri döneceği konuşuluyor.

RADAR OPERATÖRÜ