Polemik & Kulis
22 Ağu 2022 17:07 Son Güncelleme: 22 Ağu 2022 19:53

CNN Türk'ten TV100'e önemli transfer!

22 yıldır medyada başarılı işlere imza atan ismin yeni adresi TV100 kanalı oldu.

Uzun yıllardır CNN Türk Program Departmanı'nda çalışan Kameraman Serkan Topal TV100'e transfer oldu. Program Departmanı'nda kanalın önemli program ve projelerinde görev alan Serkan Topal, kariyerine haber ağırlıklı devam etmek için TV100 Haber Merkezine transfer oldu.

GÜZEL HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU.

İşbaşı yaptığı bugün itibariyle transfer haberini sosyal medya hesabından duyuran Serkan Topal; "22 senelik program kariyerimi haberde sürdürmek için çıktığım bu yolda yepyeni başlangıçlarla artık TV100'deyim" dedi.

SERKAN TOPAL KİMDİR?

Akademi İstanbul Radyo ve Televizyon yönetmenliği bölümünden 2000 yılında mezun olan Serkan Topal aynı yıl Kanal D Programlar Departmanı'nda kameraman olarak meslek hayatına başladı. Burada Beyaz Show, Zaga ve Çarkıfelek gibi Türkiye televizyonlarına damga vuran programlarda görev aldı. 2006 yılında ise CNN Türk Program departmanina transfer olan Topal, burada sayısız program ve belgesele imza atti. 2008 yılında transfer olduğu TRT Çocuk televizyonunda 2 yıl çalıştıktan sonra CNN Türk Program departmanina döndü. Burada Yeşil Doğa, Lezzet Durakları, Afiş gibi doğa, yemek ve gezi formatlı programlarda başarıyla görev aldı.