Polemik & Kulis
15 Haz 2023 14:51 Son Güncelleme: 15 Haz 2023 14:55

CNN Türk’te 4 isim ile yollar ayrıldı! ‘Kapatma kararı’ kulisi…

CNN Türk’ten üst üste veda haberleri geldi. Kanalda dört isimle yollar ayrıldı.

Demirören Medya Grubu bünyesindeki CNN Türk’ten üst üste veda haberleri geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Programlar Servisi’nde görev yapan Yönetmen Akif Taş, Yapımcı Melis Özcan, Sponsor Sorumlusu Günalp Karacaer ve Editör Dilan Bayır’la yollar ayrıldı.

Kanal yönetiminin daha önce de tenkisata gittiği Programlar Servisi'ni kapatma kararı aldığı da Medyaradar'a gelen duyumlar arasında…

AKİF TAŞ KİMDİR?

Mesleğe 1999 yılında Kanal 6’da başlayan Akif Taş, 2004 yılından 2013’e kadar Senkron Sinevizyon Yapim şirketinde görüntü yönetmeni olarak çalıştı. Taş, burada, ‘BBG, Gelinim Olur musun?, Sabahların Sultanı, Yemekteyiz’ gibi ses getiren işlerde çalıştı.

2013’te Milliyet TV’ye geçen Akif Taş, 2018’e kadar burada görüntü yönetmenliği görevini üstlendi. Sonrasında ise kariyerine CNN Türk Program Bölümü’nde yönetmen olarak devam etti.

 

MELİS ÖZCAN KİMDİR?

Melis Özcan, uzun bir süredir CNN Türk’te yapımcı olarak görev aldı.

 

GÜNALP KARACAER KİMDİR?

Yaklaşık 15 yıllık medya danışmanlığının ardından 2020 yılında CNN Türk’e geçen Günalp Karacaer, burada Sponsor Sorumlusu olarak görev aldı.

 

DİLAN BAYIR KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi, Basın ve Yayın/İletişim Bilimleri Fakültesi mezunu olan Dilan Bayır, 2009 yılından bu yana CNN Türk’te editör olarak görev alıyordu.