Polemik & Kulis
03 Eki 2023 09:09 Son Güncelleme: 03 Eki 2023 09:12

Ciner Medya Grubu’ndan ayrılık haberi geldi! ‘Piyasayı bırakmıyorum ama…’

Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Bloomberg HT’den ayrılık haberi geldi.

Ciner Medya Grubu’ndan ayrılık haberi geldi. Grup bünyesinde yayın yapan Bloomberg HT’nin Araştırma Birimi’nde görev alan Tuğba Özay, kanalla yolları ayırdığını duyurdu.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE…”

“Cuma günü itibariyle Bloomberg HT’deki görevimden ayrıldım” diyerek veda haberini duyuran Tuğba Özay, devamında şu ifadeleri kullandı:

“Çalıştığım süre içerisinde bana destek olan başta Genel Müdürümüz Ali Can Türkoğlu ve Genel Yayın Yönetmenimiz Açıl Sezen olmak üzere tüm ekip arkadaşlarımın her birine ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Aile gibi bir ortamda çok keyifli ve verimli bir süreç yaşadım sayelerinde.

Başka bir kuruma geçmedim ve geçmeyi de düşünmüyorum bunu da ayrıca belirteyim. Piyasayı bırakmıyorum ama bundan sonraki süreçte hem akademik çalışmalarım hem de başka projeler ile ilgileneceğim.

Emeği ve katkısı olan herkese tekrar çok teşekkür ederim”

 

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Yüksek Lisansının ardından Uluslararası Politik Ekonomi Yüksek Lisans programını tamamladı. London School of Economics’de aldığı uluslararası ekopolitik eğitiminin yanı sıra halen Yeditepe Üniversitesi Politik Ekonomi doktora programına devam etmektedir.

2011 yılında finans sektöründe başladığı kariyerine yurt içi ve yurt dışı kurumlarda Araştırma Müdürü, Stratejist ve Fon Yöneticisi pozisyonları ile devam etti. Düzey 3, Türev Araçlar ve Kurumsal Derecelendirme lisanlarına sahiptir. 2023 Şubat ayından bu yana ise Bloomberg HT Araştırma Birimi’nde görev yapıyordu.