Polemik & Kulis
26 Kas 2013 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

Cemaat ayaklandı; Tek taşına bile dokundurtmayız!

Cemaatin internet sitesi Herkul.org'un yayın yönetmeni Osman Şimşek, çok sert bir yazı yayınladı.

Cemaatin internet sitesi Herkul.org'un yayın yönetmeni Osman Şimşek sosyal medya üzerinden dershanelerle ilgili çok sert bir yazı yayınladı.
 
 Herkul.org Genel Yayın Yönetmeni Osman Şimşek'in Twitter hesabından yayımladığı mesaj şöyle:
 
"Birgün elimdeki çay tepsisini bir yere mi çarptım fazla mı salladım bilemiyorum, bir bardağı düşürüp kırmıştım. Çay ocağının ustası öyle sert bakmıştı ki yüzüme, adeta yerin dibine sokmuştu beni onun nazarları. Sonra azar işitecek olmuştum ki; mahcup bir sesle 'Ben en fazla bir bardak kırdım, sen ise kalbimi yaraladın; bari onu parçalama be ustam!' dedim.
 
Senelerdir Türkiye’den uzaktayım; 'usta' sözünün şimdilerde nasıl algılandığını, zemm mi yoksa medih mi kabul edildiğini iyi bilmiyorum. Şayet kaba düşmeyeceğine inansaydım bugünlerde de aynı sözü tekrar ederdim: 'Kalblerimizi kırdın, bari paramparça etme be usta!'
 
Nasıl demezsin ki; sevdiğin, kendisi için dua dua yalvardığın, televizyonda gördüğünde ağabeyini görmüş gibi inşirah duyduğun bir insan sizin hakkınızda 'para tatlı, kara propaganda, rantçı, komplocu, karşı taraf, nankör, paralel idare, kokutucu ve muhalefetin yemi…' gibi bir sürü hakaret sıralıyor. Bir kere olsa, 'dil sürçmesi' deyip sineye gömeceksin ama damara basmak istenircesine tekrar edilen kelimeler/cümleler duyuyorsun.