Medya
11 Mayıs 2013 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

"BU HAREKETLER HİZMET'E YAKIŞMAZ!" FEHMİ KORU CEMAATİ UYARDI!

Gülen Cemaati'nin çözüm sürecine karşı olduğu iddialarını köşesinde tartışan Fehmi Koru'dan çarpıcı uyarı: Bu yöntem hizmete yakışmaz!

Çözüm süreci üzerinden yürüyen Cemaat tartışmalarına Star yazarı Fehmi Koru da dahil oldu. Koru, Gülen Cemaati'nin barışa karşı olduğu ve hükümete muhalefet temelinde bir pozisyon aldığı yönündeki iddiaları yorumladığı yazısında ilginç mesajlar verdi.

CEMAAT RAHATSIZLIĞINI NEDEN 3. ŞAHISLARLA AKTARIYOR?

Cemaatin siyasi bir niteliği olmadığını "siyaset dışı bir değer" olduğunu savunan Fehmi Koru, Gülen Hareketi adına hareket bazı isimlere uyarılarda bulundu. Medya ve üçüncü şahıslar üzerinden yapılan eleştiri ve imaların yanlış olduğunu vurgulayan Koru "rahatsızlığı üçüncü şahıslarla iletmenin veya imalı sözlerle anlatmanın bir anlamı var mıdır?" diye sordu.

İşte Koru'nun yazısındaki ilgili bölüm:

İSTEK VE TALEPLER MUHATABINA İLETİLMELİ

Bir gariplik de şurada: Cemaat halkası içerisinde yer alanlar ve bu kimlikleriyle bilinenler, istek ve taleplerini beğeni ve rahatsızlıklarını muhatabına ifade edebilecek kanallara sahipler… Sadece bugün böyle değil bu, geçmişte başka iktidarlarla kurdukları ilişkiden de bildiğimiz bir gerçek…

BU YÖNTEM CEMAATE YAKIŞMAZ

Hal böyleyken, rahatsızlığı üçüncü şahıslarla iletmenin veya imalı sözlerle anlatmanın bir anlamı var mıdır? Doğrudan ve adrese teslim rahatlığıyla aktarabileceği görüş ve temennilerini farklı yöntemlerle ifade etmek kendisini ‘Hizmet’ olarak tanımlayan bir harekete yakışmaz zaten…

Fehmi Koru'nun yazısının tamamı için buraya tıklayın...