Polemik & Kulis
30 Oca 2013 13:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:41

BU AYRILIK FOX TV'Yİ SARSACAK! FOX TV'DEN A HABER'E BOMBA TRANSFER! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Fox Tv'nin genç ve başarılı üst düzey yöneticisinin ayrılık kararı kanalda bomba etkisi yarattı.

Fox Tv’nin genç ve başarılı üst düzey yöneticilerinden Meltem Acet, Ocak ayı sonunda kanaldan ayrılacağını açıklayarak şirkette bomba etkisi yarattı.

Fox Türkiye’nin News Corp ilişkilerini yürüten ve stratejik planlamasından sorumlu olan Acet’in, A haber ekonomi bölümüne geçtiği ve ekonomi programlarını sunacağı konuşuluyor.

Meltem Acet, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ekonomi bölümü mezunu ve yine ayni üniversitede İşletme Yüksek lisansi ve arastirma görevliliği yapmis, güçlü bir isim. Akademik kariyerinin yanısıra, yurtici ve yurtdışında finans alanında uzun yıllar çalışmış ve İrfan Değirmenci ile beraber sabah programında ekonomi yorumcusu olarak ekranlara da yabancı olmayan bir isim.



Bu transferle A Haber, önümüzdeki günlerde büyük atak yapacağının ve finans/ekonomi alanlarında daha da güçleneceğini ilk sinyallerini vermiş oldu.

Italyan Genel müdür Pietro Vicari’nin sağ kolu olarak bilinen Meltem Acet’in ayrılması ile Fox’un ciddi anlamda yara aldığı ve son günlerde gelen istifalar sebebiyle İtalyan genel müdürün News corp tarafından kulağının çekildiği gelen bilgiler arasında...

MEDYARADAR/ÖZEL