Medya
19 Mar 2011 15:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

BOYUT FİLM'DEN BEŞ YILDIZLI KOMEDİ DİZİSİ

Mahsun Kırmızıgül'le Murat Tokat'ın sahibi olduğu Boyut Film'den 5 yıldızlı bir sit-com geliyor!

Mahsun Kırmızıgül’le Murat Tokat’ın sahibi olduğu Boyut Film, şimdiye kadar sadece sinema filmi yapan bir şirketti.
“Beyaz Melek”, “Güneşi Gördüm”, “New Yorkta Beş Minare”, “Romantik Komedi” ve “Gecenin Kanatları” gibi iyi gişe yapan ya da ses getiren filmlere imza atan Boyut Film, sonunda dizi işine de girdi.

TEM Stüdyoları’nda çekimleri başlayan dizinin adı “Sadece Arkadaş” olacaktı.
Ancak aynı isimle daha önce tiyatro oyunu olduğu için isim tescilinde sorun çıkma ihtimaline karşın şirket yöneticileri bu ismi değiştirmeye karar verdi. Bu satırların yazıldığı ana kadar henüz sit - com’un yeni ismi belli değildi.

TRT 1 için çekilecek sit - com’un oyuncu kadrosu ve konusu dikkat çekici.
Dizinin kadrosunda kimler mi var?
Mustafa Sandal, Akasya Aslıtürkmen, Dolunay Soysert, Vildan Atasever, Bülent Kayabaş ve avea reklamlarının saf yıldızı Erdem Yener…

Oynadığı avea reklamlarındaki tiplemeleriyle başarılı bulduğum Erdem Yener’i kimin dizi yıldızı yapacağını merak ediyordum.
Yener’i keşfeden Boyut Film oldu.

Şov dünyasının komedisi
Senaryosunu Aslı Zengin ile Ceren Aslan’ın yazdığı komedi dizisinde şov dünyasında yaşanan trajikomik olaylar bir cast - menajerlik ajansı etrafında ekrana taşınacak.
Söz konusu cast-menajerlik ajansının sahipleri bir baba ile oğlu…

“Baba” rolündeki Bülent Kayabaş, bu işi 70’li 80’li yılların iş yapma alışkanlığıyla götürmeye, “oğlu” rolündeki Mustafa Sandal ise rolünü günümüzde geçerli olan kurallara göre oynayacak…
Dizinin yapımcısı Murat Tokat, “İlk kez bir dizi yapıyoruz. Onun için de çok özeniyoruz işe… Hiçbir masraftan da kaçınmıyoruz. Çekeceğimiz bu sit - com’un beğenilecek ve ses getirecek bir iş olduğuna inanıyoruz. O nedenle de güçlü bir oyuncu kadrosu kurduk” dedi.
Tokat, 2011’in sonbaharı için de bir drama hazırlığında olduklarını söyledi.

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET