Polemik & Kulis
02 Eki 2012 14:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:13

BLOOMBERG HT'NİN GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ'NE KİM GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Kurulduğu günden bu yana Bloomberg HT'de görev yapan bir isim kanalın Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Bloomberg HT’nin Ekonomi Direktörü olarak başarılı işlere imza atan Prof. Dr. Kerem Alkin, kanalın Genel Yayın Yönetmeni oldu.
Prof. Dr. Alkin ile yeni yayın döneminde Bloomberg HT’nin çok daha dinamik ve güçlü bir  ekonomi haberciliğine imza atması bekleniyor.
Ocak 2010’da yayın hayatına başlayan Bloomberg HT’nin kuruluşunda Ekonomi Direktörü olarak görev üstlenen Prof. Dr. Kerem Alkin, geride kalan yaklaşık 3 yılda ekonomi yayıncılığına farklı bir bakış açısı getirdi.
Bloomberg HT’nin Türkiye’de yakaladığı başarı, bölge ülkeler için ekonomi televizyonculuğu adına da iyi bir örnek oluşturdu.
Prof. Dr. Kerem Alkin’in Genel Yayın Yönetmenliğinde Bloomberg HT’nin çıtasının daha da yukarılara çıkması ve ekonomi yayıncılığına gelen rekabet ile ekran kalitesinin artması bekleniyor.
Prof. Dr. Kerem Alkin…
1965 yılında İstanbul’da doğan Prof. Dr. Kerem Alkin İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 39 yaşında profesör unvanını alan Alkin, TV, dergi ve gazetelerde kuruculuk ve köşe yazarlığı yaptı. Halen İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğretim üyeliğini ve Haber Türk gazetesi köşe yazarlığını sürdürüyor.



MEDYARADAR/ÖZEL