Medya
17 Tem 2010 08:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

''BİZİ REYTİNG VE HABER MANYAĞI YAPAN İKİLİ!''

Nuri Ergin'in korku salmak için söylediği ‘mermi manyağı yaparım seni' sözü hayata geçmedi, ama ...

Nuri Ergin’in karşı tarafa korku salmak için söylediği ‘mermi manyağı yaparım seni’ sözü hayata geçmedi, ama Demet Akalın-Önder Bekensir çiftiyle, Petek Dinçöz-Can Tanrıyar ikilisinin hepimizi ‘haber manyağı’ yaptığı kesin

Gün oluyor uluorta tartışıyorlar, gün oluyor kavgaya tutuşuyorlar... Bir bakıyorsunuz, kavga haberlerinin mürekkebi bile kurumadan barışmış, ‘mutluluk pozu’ veriyorlar.

- Dinçöz-Tanrıyar ikilisiyle Akalın-Bekensir çiftinin, ilişkilerinde yaşadıkları medyatik ‘gel-gitler’, temmuz sıcağından daha çok yordu beni. Sıcaktan kurtulmanın çaresi var, ama onların ‘haber sağanağı’ndan kurtuluş yok!

- Neyin, nasıl haber olacağının, gündemde nasıl kalınacağının formülünü çözdüler bir kere. Canları istediği zaman başvuruyorlar bu formüle ve oyunun bir parçası yapıyorlar bizi de.

- Akalın-Bekensir cephesinden gelen son habere göre, şarkıcı, tartıştığı eşinin attığı tokadı affetmedi ve ikinci kez boşanma kararı aldı. Sebebini de şöyle açıkladı: “Bir süre önce boşanma kararı alıp, daha sonra da kurtarmaya çalıştığım evliliğimi bu kez geri dönüşü olmayan bir kararla bitirmeye karar verdim. Eşimle, saygı ve sevgi çerçevesinde konuştuk. Kararımı saygıyla karşılamanızı diler, özel hayatımla meşgul ettiğim sizlerden sonsuz özür dilerim.”

- Önder Bekensir ise bu kez boşanma kararını kendisinin verdiğini vurgulayıp, “Demet’in oyun oynadığını gördüm” dedi.

- Ortada bir oyun olduğunun farkındayız, ama oyunun ne zaman biteceğini kestiremiyoruz. Bu satırları yazdığımda cuma saat 15.45’ti. Yazı çıktığında Akalın ile Bekensir, “Allah’ın hakkı üçtür, yeniden denemeye karar verdik” derlerse hiç şaşırmam...

FİLM BİTMEZ!
Akalın-Bekensir çifti gibi boşandıktan sonra geçen günlerde barıştıklarını ilan eden  Dinçöz-Tanrıyar ikilisi, yıllardır magazin basınını meşgul ediyor.

ALİ EYÜBOĞLU / MİLLİYET