Polemik & Kulis
15 Şub 2024 13:15 Son Güncelleme: 15 Şub 2024 13:30

Beyaz TV’den çifte ayrılık haberi geldi! Üst düzey isim ile ekran yüzü veda etti…

Beyaz TV’den çifte ayrılık haberi geldi geldi. Biri üst düzey, diğeri ise ekran yüzü iki isim kanala veda etti.

Beyaz TV’den ayrılık haberleri art arda geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 25 yıl çalıştığı NTV’den ayrılarak Ekim 2023'te Beyaz Tv'ye transfer olan Haber Koordinatörü Gökhan Gerçek ile TRT Haber’den sonra Beyaz TV ile el sıkışan Spiker Tuğba Dalkılıç'ın kanalla yolları ayırdı.

 

GÖKHAN GERÇEK KİMDİR?

Gökhan Gerçek, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Hürriyet Ankara bürosunda foto muhabirliği yapan Gerçek, ardından NTV’ye transfer olmuş ve yaklaşık 25 yıldır da NTV’de görev alıyordu. Deneyimli gazeteci Ekim 2023'te Beyaz TV Haber Koordinatörü görevine getirilmişti.

Gökhan Gerçek, Çağdaş Gazeteciler Derneği 2010 Başarılı Gazetecileri Ödülleri'nde 'Televizyon Haber' kategorisinde 'Yargı, Yargıyı Dinledi' haberi ile, 2012 yılında yine ‘Televizyon Haber’ kategorisinde  'Kod adı umut' haberiyle,  2015 yılında ise 'IŞİD yazışmaları' haberiyle ödüle layık görülmüştü.

 

TUĞBA DALKILIÇ KİMDİR?

Tuğba Dalkılıç, 1982’de Ankara’da dünyaya geldi. Evli ve bir kız çocuğu annesi.

Lisans eğitimini sosyoloji ve uluslararası ilişkiler bölümlerinde tamamladı, yönetim ve organizasyon ve psikoloji alanlarında yüksek lisans yaptı.

“Herkes güzel ve etkili konuşabilir” adlı eserin yazarı olan Tuğba Dalkılıç, aynı zamanda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde öğretim görevlisidir.