Polemik & Kulis
11 Mayıs 2011 11:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:20

BERMUDA KÖŞEYAZARI ÜÇLÜSÜ! ÖZDEMİR, SABAH VE HÜRRİYET YAZARLARINA ÇAKTI!

"Birbirlerine övgüde sınır tanımayan Cengiz-Mevlüt-Hıncal Bermuda Köşeyazarı Üçlüsünden Mevlüt, Sabah'taki köşesinde bana sallamış."

Radikal’deki köşesinde kendisine yönelik polemiğe yanıt veren Cüneyt Özdemir, Sabah ve Hürriyet yazarlarına çaktı.

Sabah’tan Mevlüt Tezel ile Hıncal Uluç ile Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’nu Bermuda Köşeyazarı Üçlüsü olarak tanımlayan Radikal Gazetesi yazarı Cüneyt Özdemir köşesinden böyle yanıt verdi...

Halkla ilişkiler kurbanları


Birbirlerine övgüde sınır tanımayan Cengiz-Mevlüt-Hıncal Bermuda Köşeyazarı Üçlüsünden Mevlüt, Sabah’taki köşesinde bana sallamış. Tamer ile Meter ikilisini hem eleştirdiğimi hem de programa çıkardığımı söylüyor. Aklınca beni eleştiriyor. Aslında benim Survivor meselesini sorgulayarak ele alışımla olayı ciddiye alıp içinde hapsolanların arasındaki farkı anlaması için kankası Cengiz’in Hürriyet magazin ekindeki Survivor güzellemelerini okuması yeterliydi. Bir gazetecinin meseleyi ele alışıyla bir halkla ilişkiler kurbanının ele alışı arasındaki farkı net olarak görebilirdi. Popüler kültürü anlamaya çalışmak sorgulamayı gerektiriyor. Onun rantını yemek ise halkla ilişkiler kurbanı olarak övgüler düzmeyi... Mevlüt’ün bunu anlaması için aslında başka gazeteye gitmesine de gerek yok. Hıncal abisi bu işin basındaki ‘su testisi’dir! Birbirlerini övmekten birbirlerini eleştirmeye biraz zaman bulsalar, bunu görebilecekler ama bu kafayla bu iş çok zor Yonca!