Medya
23 Oca 2014 10:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Başbakan'dan Nagehan Alçı'ya şok şantaj çıkışı! Senin beyefendiye de...

Başbakan'la beraber Brüksel'e giden heyette bulunan Milliyet Gazetesi köşe yazarı Nagehan Alçı Başbakan'la aralarında geçen konuşmayı köşesinden aktardı.

Başbakan Erdoğan Brüksel seyahatini takip eden gazetecilerden Nagehan Alçı, Başbakan ile uçakta yaşadığı ilginç bir diyaloğu köşesinde paylaştı.

SİZE DE YAPTILAR GENEL BAŞKAN YARDIMCIMA DA!

Alçı, Başbakan'ın cemaatin kaset komploları ve şantaj yöntemlerine başvurduğunu söyledikten sonra sözü eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya getirip "Size de yaptılar" dediğini aktardı. Alçı'nın aktardığına göre Sabah yazarı Kütahyalı'ya ait olduğu iddia edilen fakat sonra sahte olduğu anlaşılan kaseti hatırlatan Başbakan, Nagehan Alçı'ya hitaben "Size de yaptılar... Benim Genel Başkan Yardımcı’ma da yaptılar. Adamlar telefon dinlemesi alan dinlemesi yapıyorlar. Görüntü, evlere böcek koyuyorlar." dedi.

Nagehan Alçı eşi Kütahyalı ile ilgili detayı şöyle yazdı:

Çok isabetli olmuş. İstediği zaman bu tür kararlar verebiliyor. Bunda şu anda yasal düzenleme hazırlığının da etkisi olabilir tabii ki… Aslında bunu daha önce de yapabilirlerdi. Birinci Daire’de 2 ismin değişmesi akabinde kısmi bir değişiklik gözlendi. Gönül arzu ederdi ki bu iş böyle olmasın. Süreci herkes endişeyle takip ediyor. Bu iş de bana göre çok kısa zamanda çok farklı görüntüler vermeye başlayacak. Herkesi şantajla tehdit ediyorlar (Beni kast ederek). Size de yaptılar (Eşim Rasim Ozan’a yönelik kaset iftirasına işaret ediyor). Benim Genel Başkan Yardımcı’ma da yaptılar. Adamlar telefon dinlemesi alan dinlemesi yapıyorlar. Görüntü, evlere böcek koyuyorlar.