Polemik & Kulis
01 Şub 2023 00:05 Son Güncelleme: 01 Şub 2023 00:41

Başarılı ekran yüzü Aslı Kurtuluş Mutlu KRT'den ayrıldığını duyurdu

Başarılı sunucu Aslı Kurtuluş Mutlu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda 6 yıldır çalıştığı KRT'den ayrıldığını duyurdu.

Medyaradar'ın özel haberine; başarılı sunucu Aslı Kurtuluş Mutlu KRT TV'den ayrıldı. Mutlu, ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Twitter hesabından konuyla ilgili açıklama yapan Mutlu şu ifadeleri kullandı: "Canım KRT. Bugün, 6 yıllık yolculuğum kendi isteğimle sona erdi. Bu ailede, harika bir ekip ile çalıştım. Bu yolu açan, yol gösteren KRT Genel Müdürü Adnan Bulut’a tüm yöneticilerime ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

ASLI MUTLU KURTULUŞ KİMDİR?

Lisans eğitimini 2015 yılında Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamlayan Aslı Kurtuluş Mutlu, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı alanında da eğitim aldı. Aslı Kurtuluş Mutlu, ayrıca Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde diksiyon eğitimleri aldı. Üniversite eğitimi esnasında Kanal 26’da haber spikeri ve sunucu olarak çalışan Aslı Kurtuluş Mutlu, ÜNTV (Üniversite Televizyonu) bünyesinde de sunucu olarak çalıştı. Başarılı sunucu ve haber spikeri Aslı Kurtuluş Mutlu, Mart 2017 tarihinden bu yana KRT TV’de çalıştı.