Polemik & Kulis
14 Ağu 2016 14:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:28

Bakan'dan Salih Tuna'ya sert AK Gençlik tepkisi: 'Ya akıl tutulması ya körlük'

Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'nın AK Gençlik eleştirisi olay oldu. Salih Tuna'ya bir tepki de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan geldi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna’nın AKP Gençlik Kolları’nı eleştirmesi sosyal medyada gündem oldu. Salih Tuna, AKP gençliğinin 15 Temmuz’dan bu yana slogan üretemediğini ve suskun kaldığını söyleyerek “İhale işlerini becerebilirler ama bunu beceremiyorlar” dedi.

Ülke TV yayınında konuşan Salih Tuna, AKP Gençlik Kolları’nı eleştirdi. Salih Tuna canlı yayında, “Ak Parti gençlik teşkilatlarını eleştirmek istiyorum. Bir tane sloganınınız bir tane sözünüz yok. Resimleriniz, sloganlarınız, marşlarınız nerede ya? Çok güzel giyiniyorsunuz aferin, hangi renk uyumlu bunu beceriyorlar. İşte iyi koşturuyorlar. Genç adam bir şey üretecek. 23 gün olmuş oradaki insanlar bir şey yapmak istiyor, onlara iki slogan, marş bir şey üret, hiçbir şey yok. Bu ne suskunluk! İhale işlerini çok iyi becerebilirler bilmiyorum ama bunu beceremiyorlar” şeklinde konuştu.

Salih Tuna'ya sosyal medyanın yanısıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan da sert bir tepki geldi. Bakan Kılıç, "Ak Parti Gençliğini başarısızlıkla suçlamak işgüzarlık değilse, ya akıl tutulmasıdır ya da körlüktür" diyerek Salih Tuna'yı özür dilemeye davet etti.

İŞTE BAKANIN O TEPKİSİ

15 Temmuz'da hainlere meydan okuyan Ak Parti Gençliğini başarısızlıkla suçlamak işgüzarlık değilse, ya akıl tutulmasıdır ya da körlüktür !

Ak Parti Gençliği o gece siyaseti bir kenara bırakarak parti bayraklarıyla değil, Türk bayraklarıyla çıkmıştır meydanlara !

Kahraman Gençliğimiz söylemlerini de, eylemlerini de, sloganlarını da Milletle birlikte sokaktaki demokrasi destanıyla yazmıştır !

Ak Parti Gençliği slogan ve pankart gençliği değil, Milletin Sesi ve Vicdanı olduğunu 15 Temmuz'da bir kez daha açıkça göstermiştir.

Ak Parti Gençliğini televizyon ekranlarından "Özeleştiri" süsüyle zan altında bırakanları kahramanlarımızdan özür dilemeye çağırıyorum !

15 Temmuz gecesi hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan tüm GENÇLİĞİMİZE teşekkür ediyoruz.