Polemik & Kulis
01 Haz 2010 23:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

AZİZ YILDIRIM'IN ELEŞTİRDİĞİ ESKİ BAŞKAN ALİ ŞEN'DEN SERT YANIT

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Mali Kongrede eleştirdiği eski başkan Ali Şen, canlı yayında sert yanıtlar verdi..

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın Mali Genel Kurul'da kendisine yönelttiği eleştirilere çok sert yanıt verdi..

Ali Şen dün gece TV8'de konuk olduğu Faik Çetiner'in sunduğu "Bizim Stadyum"da çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Aziz Yıldırım'ın yanağını bir daha okşamam!

Ali Şen, Aziz Yılıdırım'ı yerden yere vurduğu açıklamalarında şu konulara değindi:

"Aziz'in, oğlum Metinim ve ailemle ilgili bir tek kelime dahi konuştuğunu bir daha duymak istemiyorum.. Konu aile olunca bütün sular durur.. Aile bütünlüğü olmayanlar, aile bütünlüğünün ne anlama geldiğini bilemezler.. Metin Şen ilk günden beri Aziz Yıldırım'a "(Hep destek-Tam destek) söylemiyle destek verdi.. Şadan kalkavan'ın aday olduğu kongrede Aziz Yıldırım bana (Taraf tutma ombudsmanımız ol) dedi..

Başkan son günlerde sinirli, herkese çatıyor. Ödüm kopuyor, bir gün Fatih Sultan Mehmet'e de çatacak (İstanbul'u yanlış fethettin" diye..
Aziz Yıldırım kötü insan değil, hizmetlerinden dolayı plaket bile verdim, benden daha iyi başkan dedim..

Aziz Yıldırım, insanları kucakla, her giden futbolcu aleyhine konuşma.. Açıkçası Aziz Yıldırım benim kalbimi kırdı, bir daha yanağını okşamam"

Fenerbahçe taraftarına da çağrıda bulunan Ali Şen sözlerini şöyle sürdürdü..

"Fenerbahçe kulübünde bölünmeye asla izin vermesinler. Biz birlik olursak kimse önümüzde duramaz. Madem Aziz Yıldırım özür diliyor, herkes başkanın yanında olsun. Bana kızan, bana öfkeli olan başkan için karşı niye bunları söylüyorum; 35 yıldır hizmet ettiğim kulübün, "Ali Şen Başkan Fenerbahçe Şampiyon" söyleminden vazgeçmediğiniz için.. Sizden ricam kavga etmeyin, bölünmeye meydan vermeyin, Aziz Yıldırım'dan desteğinizi esirgemeyin"

LUGANO, ALEX KALSIN DİĞERLERİ GİTSİN

Ali Şen, takımdaki yabancılar için ise şu önerilerde bulundu:

"Alex ve Lugano kalsın, Santos soru işareti, diğer tüm yabancılar gitsin. Guiza artık bu takımda yapamaz, seyirci onu sildi. Tamam oraya buraya koşuyor ama bana gol yapacak adam lazım..


ANTİÇ VEYA PARREİRA’YI İSTESİNLER HEMEN GETİRİRİM

Daum ile bu iş artık dikiz tutmaz.. Aykut Kocaman'ın yerinde olsam çıkar Aziz Yıldırım'a (Bu işe talibim, teknik direktör ben olayım) derim.. Eğer yönetim Kocaman'ı istemez başka teknik direktör ararsa bir telefonla Antiç ya da Parreira'yı getiririm..

RÜŞTÜ’NÜN HER HAREKETİNE KEFİLİM

Rüştü'yü çok genç yaşta takıma kaptan yaptım hiç pişman değilim. Aziz Yıldırım'ın Rüştü hakkında söylediklerini hiç beğenmedim.. Rüştü bizem yönetimimizde Bursa maçında son dakikada gol yemişti ve maç 1-1 bitmişti. soyunma odasına gidip (Sen çok büyük kalecisin, dünyanın 1 numarasısın) dedim.. Rüştü adam gibi adamdır, onun her hareketine kefil olurum..


2016 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI ADAYLIĞI

Fransa kazandı, herkes Şenes Erzik'e yüklendi.. Oysa Şenes Erzik elinden geleni yaptı. Euro 2016'yı lobicilik faaliyetini beceremeyen Federasyon kaptırdı.. Şenes Erzik'e zamanında çok kızmıştım ama bu konuda ona destek oluyorum. Eğer bir oyla kaybetmişsek bu Şenes Erzik'in başarısıdır..