Polemik & Kulis
15 Mar 2011 13:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:08

AYŞENUR ARSLAN'DAN FEHMİ KORU'YA ÇOK SERT 'DEVŞİRME' YANITI!

Ayşenur Arslan, Medya Mahallesi programında, Fehmi Koru'nun "adam devşirme" yazısına sert bir yanıt verdi.

CNN Türk’ten Ayşenur Arslan, bugün Medya Mahallesi programında, Fehmi Koru’nun "adam devşirme" yazısına sert bir yanıt verdi.

Zaman gazetesindeki Taha Kıvanç imzasıyla yazdığı köşesinde "Yeni Harman dergisinden Gürkan Haydar Kılıçarslan’ın yakın tanığı olduğu yemekli toplantıyı" aktaran ve bu toplantıların ODA TV çevresi tarafından medyada adam devşirmek için kullanıldığını ileri süren Fehmi Koru’ya yanıt veren Ayşenur Arslan, sitem dolu sözler sarfetti.

EVET YEMEK YEMEYE GİTTİK


"Evet gittik yemek yedik." diyerek Koru’nun söz ettiği yemekli toplantıyı kabullenen Arslan, "Çıtır çıtır bir şeyler yedik yemekte... Arkadaşlar bol bol dedikodu yaptı. Ben biraz yaşlı kaldım onlara göre..." dedi ve şöyle devam etti:

BİR YEMEĞE DEVŞİRİLMİŞİM MEĞER

"Koru müstear ismiyle oradaki dedikoduyu yazmış. Olabilir. Dedikodu yazarları da var medya dünyasında. Ama Koru bu dedikodulardan yola çıkarak, oradan hareketle ’Oda TV böyle adam devşiriyor’ demiş. Bir yemeğe devşiriliyormuşuz meğer.  Ev sahibimiz Ali Saydam’dı. Ben teessüf ediyorum Ali Saydam’a. Bilsem daha pahalı bir şeyler yerdim."

GÜLMEK İSTİYORUM AMA...

Ayşenur Arslan, "Gülmek istiyorum Koru’nun bu yazısına ama gülemiyorum. Arkadaşlar toplanmış, günlük dedikoduları konuşmuşuz." dedi ve şunları söyledi:

"Fehmi Koru’ya hiç ama hiç yakıştıramadım. Eğer bir iması varsa... Cadı kazanı kaynamaya başladı da bu isimler için yazıyorsa daha net yazsın."

PİŞMANLIK DİLEKÇESİ SUNDU

Ayşenur Arslan ardından programın kapanışında konuya tekrar değindi ve şunları söyledi:

"Pişmanlı dilekçesi sunmak istiyorum Fehmi Koru’ya. Beni, Aydın Doğan’ın da katıldığı fasıllarına bir kaç defa davet etmişti. Ben pek sosyal bir insan değilim.  Bir türlü gidemedim. Meğer yanlış yapmışım kusura bakmasın."

KORU O YEMEĞİ KÖŞESİNDE NE YAZMIŞTI?

"Serdar Turgut’un, Soner Yalçın’ın, Ali Saydam’ın sırtları dönük. Ama aynadan yüzlerini görebiliyorum. Konuşmalarını duyacak kadar yakınım. Karşılarında Oray Eğin, Ayşenur Arslan ve sima olarak tanıdığım halde o an ismen çıkartamadığım dört bayan daha var.

Muhabbet koyulaşmış. Serdar Turgut’u biraz durgun görüyorum. Şarap içiyor. Oray Eğin masada ne var ne yok götürüyor ve herkesten daha çok konuşuyor, gülüyor, New York´tan bahsedip duruyor. (..) Bu arada yeni televizyon programından bahsediyorlar. Ahmet Hakan’ın Uğur Dündar’ın dalağını sökmekle meşgul olduğunu söylüyor Oray Eğin.

Anlaşılıyor ki, az sonra Ahmet Hakan da gelecek. (..) Hıncal Uluç Hazretleri Salomanje’ye teşrif ediyorlar. Bir tek ben ayağa kalkmıyorum. (..) Hıncal Uluç arada bir kahkahasını atıyor. Zaman zaman duruluyor. Bana doğru bakıyor. Kesiklerime karşılık veriyor. Herhalde o da ’Bu işte bir terslik var’ diyor. (..) Uğur Dündar’ın da geleceği söyleniyor."