Polemik & Kulis
14 Haz 2010 22:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

AYKUT IŞIKLAR'IN SES GETİREN İDDİALARINA ACUN ILICALI'DAN DAVALI YANIT!

Bugün yazarı Aykut Işıklar'ın köşesinde yer verdiği iddialar üzerine Acun Ilıcalı tazminat davası açıyor

Bugün gazetesi yazarı Aykut Işıklar’ın köşesinde yer verdiği iddialar ses getirdi. Işıklar’ın isim vermeden Acun Ilıcalı’yı hedef aldığı inanılmaz iddiaların yer aldığı yazı nedeniyle taraflar davalık oluyor.

Acun Ilıcalı, Işıklar’ın iddialarına karşılık yaptığı açıklamada suçlamaları red ederken dava açacağını da duyurdu. Işıklar yazısında Ilıcalı’nın asistanıyla yasak aşk yaşadığını iddia ederken aynı asistan bayanın şimdi de Beyazıt Öztürk ile evlilik hazırlığı içinde olduğunu, Beyaz’ın ise olan bitenden tümüyle habersiz olduğunu iddia etmişti.

İşte o açıklama:

"Dün bir basın organında yayınlanan iftira dolu yazıyı üzüntüyle karşıladım. Kız kardeşimden farklı görmediğim, televizyonculuğa yanımda başlayan Tanem Sivar ve şahsım hakkındaki hiçbir dayanağı, hiçbir delili olmayan ve olamayacak bu çirkin iftirayı yazan yazar, kullanan internet sitesi ve kullanacak basın organları hakkında en ağır tazminat davasını açacağımı bildirir, bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren bütün basın organlarına teşekkür ederim.

ACUN ILICALI

AYKUT IŞIKLAR BUGÜN’DE HANGİ İDDİALARDA BULUNMUŞTU? TIKLAYIN