Medya
14 Ağu 2011 05:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:40

AYIPTIR, ÇIKIN HASTANEDEN ONURUNUZLA HAPSE GİDİN! ULUSALCI YAZAR GENERALLERE FENA ÇATTI!

Biraz dik durun yahu. Girin hapse. Ne kaybedeceksiniz?

İnsan hangi yaşta olursa olsun hastalanamaz mı? Hastaneye kaldırılamaz mı? Elbette hasta da olur, hastaneye de kaldırılır.

Ama eğer kimi generaller, turp gibi görünürken, haklarında tutuklama kararı çıktığında soluğu hemen hastanede alıyorlarsa bunda bir iş vardır.

Belki gerçekten hastadırlar, ama diyorum ki “Ey generaller, sürünüyor olsanız bile, hiç olmazsa onurunuzu kurtarmak için hastaneye gitme yolunu seçmeyin.”

İnternet andıcı nedeniyle haklarında yakalama kararı verilen bir orgeneral ile bir korgeneral teslim olmak yerine GATA’ya yattılar yine.

Ne kadar, kaç gün, kaç saat kalacaklar orada?

Birkaç günü hastanede geçirince ne olacak? Tutuklamadan mı kurtulacaklar?

Hayır. O halde nedir bu telaş, nedir bu korku?

Anlamak mümkün değil?

Oysa bu generaller, onurlarıyla dik durmayı bilmeliler. Bugüne kadar Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik aşağılamalara, karalamalara, ağır hakaretlere tek satır cevap verecek bile cesareti olmayanların hiç olmazsa sıra kendilerine geldiklerinde onurlu davranmalarını istemek, en azından vatanı için dalyan gibi oğullarını şehit verenlerin hakkıdır.

Bu generaller, kendilerinden önce hapse atılan, itilen kakılan arkadaşlarının hakkını arayamadılar. Bırakın haklarını aramayı, onları sormadılar bile, hukuk desteği vermediler, bir ziyareti çok gördüler, gidenler de “birlikleri teftiş” bahanesinin arkasına sığındılar.

Sıranın kendilerine gelmeyeceğini sandılar belki, “İktidar bu kadarıyla yetinmiştir” diye düşündüler.

Şimdi sıra onlarda ve hastaneye yattılar.

Ayıp değil mi bu?

Sizler, hukuk tarihinde görülmemiş biçimde 6 saat “tutuklanmak için” bekleyen bir orgeneralinize bile sahip çıkamadınız, ona yapılanı sineye çektiniz.

Biraz dik durun yahu.

Girin hapse.

Ne kaybedeceksiniz?

Son Genelkurmay Başkanı “Arkadaşlarıma sahip çıkamıyorum, o halde istifa etmeliyim” diye çekip giderken, peşinden biriniz bile gitmediniz, biriniz bile istifayı düşünmedi. Sıcak general koltukları rahat geldi besbelli.

Şimdi hastanede yatıyorsunuz.

Çok mu iyi hapishaneden?

Can Ataklı/Vatan