Polemik & Kulis
13 Eki 2013 23:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:42

AYDINLIK GAZETESİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ! KİMLER HANGİ GÖREVLERE GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Aydınlık gazetesinde çok sayıda yeni ismin göreve başlamasıyla bazı görevlerde değişikliğe gidildi.

Aydınlık gazetesinde atılım  ve büyüme adımları devam ediyor. Uzun süredir kadrosunu gençleştirip daha dinamik bir yapıya bürünen gazete yeni görev dağılımına gitti. 

Önceki gün gazete binasında gerçekleşen toplantıda yeni görevler ilan edildi. Toplantıda konuşma yapan Aydıınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel, Aydınlık’ın yaptığı atılımlardan söz ederek önümüzdeki döneme ilişkin planlarını anlattı.  

Aydınlık’ta yeni görevlendirmeler
Uzun süredir haber müdürlüğü görevini yürüten Önder Öztürk, haber koordinatörlüğüne getirildi. Önder Öztürk’ten boşalan Haber Müdürlüğü koltuğuna Erdem Atay getirildi. İstihbarat şefi Ceyhun Bozkurt, haber araştırma şefi olurken istihbarat servisinin başına Sezim Özadalı geçti.

Haber koordinatörlüğü görevini yürütecek olan Önder Öztürk, TGB’nin kurulmasına öncülük eden kadrolar arasında. Gazeteciliğe Ulusal Kanal’da başlayan Öztürk, uzun süredir Aydınlık gazetesinde haber müdürlüğü görevini yürütüyordu.

Yeni haber müdürü Erdem Atay ise genç yaşına rağmen Aydınlık kadrosundaki deneyimli gazeteciler arasında sayılabilir. Haftalık Aydınlık’tan beri çeşitli görevlerde çalışan Atay’ın enerjisiyle haber merkezine hareket katması bekleniyor. Ekibin en deneyimli isimlerinden Ceyhun Bozkurt ise Yeniçağ gazetesi ve ART televizyonunda çalıştıktan sonra Aydınlık’ta istihbarat şefliği yürütmeye başlamıştı.Uzun süredir istihbarat servisinde muhabirlik görevini başarıyla yürüten Sezim Özadalı, bundan sonra genç ve dinamik istihbarat bürosunun başında göreve devam edecek. Görevlendirmeler yoğun bir istişare sonucunda gerçekleşti. Bütün ekibe öğretmenlik yapan yılların deneyimli gazetecileri ve Aydınlık yöneticileri Fikret Akfırat’la İsmet Özçelik, bütün ekiplerin çalışmalarını gün gün denetleyecek ve yönlendirecek.

MEDYARADAR/ÖZEL