Polemik & Kulis
13 Mar 2013 13:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

AYDINLIK GAZETESİ'NDE BİR DEĞİŞİKLİK DAHA! HANGİ İSİM GÖREVDEN ALINDI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Aydınlık Gazetesi'nde Genel Müdür Mehmet Sabuncu ve Serhan Bolluk'un görevden alınmasıyla başlayan depremin artçıları sürüyor.

Aydınlık'ta sular durulmuyor. Genel Müdür Mehmet Sabuncu ve Serhan Bolluk'un görevden alınmasının ardından Aydınlık'ta özel haber ve röportajlara imza atan Yazıişleri Müdürü Mehmet Bozkurt da görevden alındı.

Bozkurt'un ismi gazetenin künyesinde Genel Yayın Yönetmeni'nden sonra Yazıişleri Müdürü (Sorumlu) olarak yazıyordu. Bugün Mehmet Bozkurt'un yerine Yazıişleri Müdürü olarak Ergun Gedek ismi yazıldı. Gazeteci Mehmet Bozkurt künyede Sorumlu Müdür olarak yer aldı.

Serhan Bolluk ve Mehmet Sabuncu görevden alındıktan sonra künyeden isimleri çıkartıldı. Mehmet Bozkurt'un ismi üç gün boyunca künyede en üst sıraya yazılmıştı. Pazartesi yapılan yeni görevlendirmelerin ardından değişiklik künyeye de yansıdı.

MEDYARADAR/ÖZEL

Aydınlık'ın bir çok manşet haberine imza atan Bozkurt'un Doğu Perinçek'in gazeteye yaptığı müdahaleyi ve gazetenin sert siyasi çizgisini eleştirdiği için görevden alındığı Aydınlık koridorlarında konuşuluyor. Bozkurt'un Sorumlu Müdürlük'ten istifa etmesi bekleniyor