Polemik & Kulis
15 Kas 2013 12:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

Artı 1'den bomba transferler! Yeni anchorman ve genel müdür kim oldu?(Medyaradar/Özel)

Artı bir tv, yılın en büyük transferlerinden birine imza attı.

Artı bir tv yeni anchorman’ini buldu. artı bir tv yoluna Can Dündar ile devam edecek.  artı bir’in transferi bir değil, iki. Özel televizyonların yayına başlamasından bu yana değişik televizyon kanallarında, muhabirlik ve sonra da yöneticilik yapan Yavuz Oğhan da artı bir’de. Oğhan, bundan böyle artı bir televizyonunda genel müdürlük görevini üstlenecek.

Aralık ayında başlıyor!

artı bir tv, yılın en büyük transferlerinden birine imza attı. Can Dündar bundan sonra artı bir tv’nin ana haber bültenini sunacak. artı bir tv’nin yeni anchorman’i olarak kanalla anlaşan Can Dündar muhtemelen Aralık ayından itibaren izleyici ile buluşacak.

Yavuz Oğhan genel müdür oldu

Birçok televizyon kanalında muhabirlik ve sonra da yöneticilik yapan Yavuz Oğhan da artı bir’de. Son olarak televizyonda CNN Türk'ün, gazetede Radikal'in haber operasyonlarını yürüten Yavuz Oğhan, bundan böyle artı bir televizyonunda genel müdürlük görevini üstlenecek.

Transferler sürecek

Son dönemde; Koray Çalışkan, Mehmet Tezkan, Avni Özgürel, Fikri Sağlar, Ümit Özdağ, Gülay Göktürk, Pelin Batu, Ceyda Karan, Caner Karaer, Yeliz Pulat, Nalan Aksoy gibi isimleri bünyesine katan artı bir tv’ye çok yakında, herkesin dikkatini çekecek önemli isimlerin katılması bekleniyor.        

MEDYARADAR/ÖZEL