Polemik & Kulis
21 Ara 2015 09:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

Ara Güler'den Cumhuriyet'e sert cevap!

Ara Güler’in Erdoğan’ın fotoğraflarını çekmesinden Cumhuriyet gazetesi rahatsız oldu. Usta ise sert cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin çok özel fotoğraflarını çeken Ara Güler'in objektifinden çıkan kareler büyük beğeni topladı.
Sosyal medyada fotoğraflar paylaşılırken, bir grup ise, Ara Güler'in Erdoğan'ın fotoğraflarını çekmesine tepki gösterdi.
Cumhuriyet gazetesi de Ara Güler'i eleştiren o gruptaydı. Dün ilk sayfasından haberi 'Ustayı 'Ara' ki bulasın' başlığıyla Ara Güler'i eleştirerek verdi.

Erdoğan'ın fotoğraflarını çekme talebinin Ara Güler'den geldiğine vurgu yapılarak şunlar kaydedildi:

Ara Güler, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın'ı arayarak, uzun süredir görüşmediği Erdoğan'ı en son 2012'deki bir törende fotoğrafladığını hatırlatarak, Cumhurbaşkanı'nın birkaç fotoğrafını çekmek istediğini ifade etti.Güler'in bu talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunda buluşma gerçekleşti.





İŞİMİ YAPIYORUM
Ara Güler ise bu tepkilerin ardından  Akşam' a konuştu. İşinin fotoğraf sanatı olduğunu belirten Ara Güler, "Cumhuriyet gazetesi benim umurumda bile değil, artık o gazeteye bakmıyorum. Ben fotoğrafımı sanatımı yapıyorum. Bu tür şeyleri yazanlarla uğraşacak zamanım yok." dedi.