Polemik & Kulis
05 Şub 2011 13:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

ALTAN AİLESİ ŞEREFSİZLİK YAPTI! CAN ATAKLI'DAN ŞOK SÖZLER! (VİDEO)

Kerem Altan'ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster'ın ölümü ile ilgili soruşturma devam ederken bir çok iddia da ortaya atıldı..

DEFNE JOJ FOSTER TARTIŞMASI
Çarşamba günü Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde ölü bulunan Defne Joy Foster’ın ölümü ile ilgili soruşturma devam ederken bir çok iddia da ortaya atıldı. Ölümümün arkasından çok yazıldı çok çizildi. Ancak bunların arasında dün fitili ateşleyen ise Hıncal Uluc’un kaleme aldığı yazı ile polemikler bir anda tavan yaptı.


SOKAK KADINI MUAMELESİ YAPILIYOR
Canlı yayında Can Ataklı Taraf Gazetesi’nin Foster’ın ölümünü korumamasına isyan edince Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile birbirlerine girdiler. Ataklı ’’Türkiye’de bir erkeğin yapmayacağı kadar, ölmüş kadının arkasından sokak kadını muamelesi yapılır mı?’’ sözleri ile çıkışınca tartışma bir anda alevlendi. Kütahyalı’nın ’’Kim yapıyor onu. Hıncal Uluc’u okudun mu?’’ diye bağırarak karşı çıkması tüm stüdyoyu inletti. Ataklı ’’Burada bir erkek bir kadını bu kadar aşağılayarak ifade veremez. Seni o Taraf Gazetesi korumayacak. Kiraz çekirdeği gibi atacaklar’’ ifadelerini kullanınca Kütahyalı’dan sert tepki geldi. Kütahyalı ’’Altan ailesine karşı bir linç girişimi var’’ diyerek Ahmet Altan’a ve Kerem Altan’a destek çıktı.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU
İkili arasındaki tartışma sürekli dallanıp budaklandı. Ve hakaretler havada uçuştu. Birbirlerine bağıran ve hakaret eden ikili canlı yayında patron kavgasına tutuşunca da olanlar oldu.

AYDIN DOĞAN’I AĞZINA ALMADAN ÖNCE SALAVAT GETİRECEKSİN
Kiraz çekirdeği gibi atarlar sözüne takılan Kütahyalı, Aydın Doğan’a sarınca Can Ataklı’dan öyle bir karşılık aldı ki... Ataklı ’’Patronun için çırpınma burada.Koruma patronunu bana’’ sözleri ile kavgaya tutuşan ikili arasında sert diyaloglar yaşandı. Kütahyalı’nın ’’Doğan Medya’da olduğu gibi bizde patronluk, patrona yalakalık yapan gazeteciler, patronun bir tarafını yalayan gazeteciler yoktur’’ deyince Ataklı ’’Doğan Grubu’nun sahibini bir kere salavat getirerek ağzına alacaksın. Senin haddin değil ağzına almak. Aydın Doğan derken salavat getireceksin, efendim diyeceksin’’ sözleri üzerine tartışma büyüdükçe büyüdü. Duruma müdahale etmek isteyen moderatör de ortamı sakinleştiremedi.

İşte O Anlar