Medya
28 Oca 2013 13:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:41

ALİ EYÜBOĞLU'NDAN DERİN MERMERCİ'YE ŞOK SORU; ''O MEDYA PATRONU KİM?''

Ali Eyüboğlu, Derin Mermerci'nin "Bir medya patronu beni ayağına getirmek için o haberleri yaptırıyor" sözlerine tepki gösterdi

Sosyetenin parlak isimlerinden biri olan Derin Mermerci’nin Habertürk TV’de ’Aktüalite’ programında Serfiraz Ergun’a yaptığı ilginç açıklamalar magazin ve medya gündemini sarstı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu kişisel web sitesinde, "Derin Mermerci’ye Serfiraz Ergun’un sormayı unuttuğu soruyu buradan yöneltmek istiyorum. Mermerci’yi ayağına getirinceye kadar tahrik edici haberler yaptıran medya patronu ya da patronları kimlerdir?" yazdı.

İşte Eyüboğlu’nun yazısı :

"Derin Mermerci’nin basın konusunda söylediklerine gerçekten inanamadım.
Çünkü 1983 yılından beri magazin gazeteciliği yapıyorum, bu süre içinde, "O kadar tahrik edici haberler yapın ki bu kızı ayağımıza getirelim" diyebilecek bir patron geçti medyadan, o da Derin Mermerci’nin eski sevgilisi Cem Uzan.

Üstelik onların da ilişkisi Cem Uzan’ın medya patronluğu bittikten yıllar sonra başladı.
Hal böyleyken Derin Mermerci’nin bazı medya patronlarının kendisini dize getirmek için sürekli aleyhinde haber yaptırdığını söylemesi, Serfiraz Ergun’un bu senaryoya hiç itiraz etmemesi bana tuhaf geldi.

Bir gazeteci, "Bazı medya patronları derken kimlerden bahsediyorsun?" diye sorar en azından.
Serfiraz Ergun’un sormayı unuttuğu soruyu buradan yöneltmek istiyorum Derin Mermerci’ye: Derin Mermerci’yi ayağına getirinceye kadar tahrik edici haberler yaptıran medya patronu ya da patronları kimlerdir?

Ya o isimleri açıkla ya da vazgeç bu senaryodan."