Polemik & Kulis
15 Ağu 2020 15:53 Son Güncelleme: 15 Ağu 2020 16:01

Akit yazarından Ahmet Hakan'a dul kadın göndermesi! 'Kendisi her akşam bar pavyon...'

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu, bu kez hedef tahtasına Ahmet Hakan'ı koydu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olduğu dönem 'kızlı-erkekli' evlere yönelik devletin tedbir almak istediğini ancak solcu ve laikçilerin buna engel olduğunu söyleyen Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ali Karahasanoğlu, dün Gaziantep'te 17 yaşındaki Duygu Delen'in Mehmet Kaplan'ın evinin camından 'düşerek' şüpheli bir şekilde ölmesiyle ilgili, "Bu tartışmaların yaşanmasının üzerinden 7 yıl geçtikten sonra şimdi toplum olarak bedeller ödüyoruz" dedi.

Yazısında Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Ahmet Hakan’ı da başrole koyan Karahasanoğlu, o dönem Hakan’ın bu yaşam biçimini savunduğunu ve  yazılarıyla Erdoğan’ı eleştirdiğini hatırlattı. Akit yazarı ayrıca yazısının bir bölümünde Ahmet Hakan’la ilgili oldukça dikkat çeken şu ifadeleri kullandı:

Kendisi de; "bu bar, o pavyon, her akşam bir manken peşinde koşan, bir gün o kızla, diğer gün bir başka boşanmış kadınla görüntü veren" A. Hakan ve benzerleri galip çıktı!..

Karahasanoğlu yazısının son bölümünde yine Hakan’ı suçlayarak kadın cinayetinde kurban giden kişilerin hep Ahmet Hakan ve benzeri kişilerin dolduruşuna gelen kızlar olduğunu öne sürdü.