Polemik & Kulis
29 Eyl 2010 17:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

AİRPORT TV'DE ŞOK GELİŞME! GENEL YAYIN YÖNETMENİ NEDEN AYRILDI? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık'ın istifasının ardından Airport Tv'de şok gelişmeler yaşanıyor

Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık’ın Eylül ayı itibari ile izine ayrılması ve ardından da yönetime istifasını sunması üzerine kanalda şok gelişmeler yaşanıyor.

İstenilen desteğin verilmemesi ve kanalın büyük ortağı Turkuaz Havayolları’nın Sahibi Hidayet Aydoğan’ın ekonomik darboğaza girmesi ile dünyada bir eşi bulunmayan Airport TV kötü günler yaşıyor. Yaklaşık 50 çalışan bulunan televizyonda Ali Kıdık’ın Genel yayın Yönetmenliği’nden ayrılması ile birlikte kanalın kepenkleri de indirildi.

Airport TV’nin güçlü isimlerinden Haber Müdürü Murat Herdem’in de Airport TV ile yollarını ayırdığı ifade edildi.

Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık ve Haber Müdürü Murat Herdem’in kanaldan ayrılmasından sonra şirket yönetimi ne yapacağını şaşırdı. Türksat’a olan borçları ve çalışanlarına ödeme yapılamaması üzerine tam bir kaos yaşanırken, şirket yönetimi çalışanların işine son vermek için çeşitli baskılar yapmaya başladı.

Turkuaz Havayolları’ndan gönderilen 3 güvenlik görevlis çalışanları kanala sokmuyor. Kanalda sadece Muhasebe Müdürü Sevdiye Yılmaz, Reklam Müdürü Şizen Kaplan, Teknik Koordinatör Egemen Gök’ün kaldığı bu kişilerinde çalışanlara istifa etmeleri konusunda baskı yaptıkları belirtiliyor.

Sevdiye Yılmaz, Şizen Kaplan ve Egemen Gök’ün Turkuaz Havayolları’ndan maaşlarını aldıkları iddia edilirken, bu sebeple çalışanlara baskı yaptıkları da gelen haberler arasında.

Öte yandan çok sayıda çalışan şirketteki alacakları için noterden ihtarname gönderdikleri bazılarının ise Çalışma Bakanlığı’na şikayette bulundukları belirtiliyor.

MEDYARADAR- ÖZEL