Polemik & Kulis
13 Oca 2020 08:55 Son Güncelleme: 13 Oca 2020 09:25

Ahmet Hakan'dan Hürriyet'e bomba transfer! Hangi eski çalışma arkadaşını kadroya kattı?

Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, eski çalışma arkadaşını Demirören Medya Grubu'na transfer etti.

Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, 6 Ocak 2020 tarihinde, Hürriyet'in Arka Köşesinde sinyallerini vermiş, Hürriyet'te pek yakında bir polemik köşesi olacağını duyurmuştu. 

Ahmet Hakan "o" köşeyi, Kanal D Haber'in Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı dönemde beraber çalıştığı muhabir/editör Fulya Soybaş'a emanet etmeye karar verdi.



Soybaş, bugünden itibaren Hürriyet'te işe başlayacak, yakın zamanda da köşesi gazetedeki yerini alacak.

Siyasetten edebiyata, tarihten müziğe, kadın- erkek ilişkilerinden modaya hatta sağlığa kadar bir çok konuda tartışma, atışma ve polemiklerle gündemi okuyucuya taşıması bekleniyor.

TAM BİR POLEMİK SAYFASI!
Medyaradar'a gelen duyumlara göre, Ahmet Hakan'ın, kendisine alandan gelen bir haberci ve Mehmet Ali Birand'ın son öğrencilerinden biri olması sebebiyle güveni büyük. 

FULYA SOYBAŞ KİMDİR?

Fulya Soybaş, Londra Metropolitan Üniversitesi Gazetecilik mezunu. 5 yıl Reuters Haber Ajansında çalıştıktan ve Türkiye'ye döndükten sonra Şirin Payzın ile CNN Türk'te Dış Haberler editörü olarak çalışmaya başladı. Japonya'daki tsunami felaketini yerinde takip etti, o dönemde de Mehmet Ali Birand'ın ekibine katıldı, vefatına kadar da beraber çalıştılar. Sonrasında ise Cüneyt Özdemir ve Ahmet Hakan ile Kanal D Haberde çalışmaya devam etti. Doğan Holdingin satışı sırasında Kanal D Habere Ramazan Kurnaz ve ekibin gelmesiyle görevinden istifa edip SHOW Habere İstanbul Haber editörü olarak geçti.