Medya
22 Nis 2011 08:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:16

AHMET HAKAN HANGİ KÖŞE YAZARLARINI ÖVDÜ HANGİLERİNİ YERDİ?

Vetolar, şifreler, nutuklar, adaylar, gösteriler ardı ardına geçerken gözünün önünden o inatla kendi gündemini yaratmak için çabalıyor.

Köşelerde neler oluyor

-  ERTUĞRUL ÖZKÖK: Artık her yazısını “manifesto” niteliğinde yazıyor. Neredeyse her yazısı bir tür Sartre’ın Nobel Ödülü’nü ret konuşmasının metni gibi... Politik bir ikon olma yolunda...
-  HASAN CEMAL: Son iki haftadır yazılarında iktidarı eleştirmek yerine iktidara sorular soruyor. Kendisini keskin yorumların tekinsiz çöllerinden soru cümlelerinin dingin yaylalarına salmış gibi...
-  EMRE AKÖZ: Tam “Artık buradan daha ileri gitmez, çünkü bundan ötesi yok” değerlendirmesini yaptığımız günün ertesinde hepimizi şaşırtarak oradan bile daha ileri gidebilme başarısını gösteriyor.
-  NURAY MERT: “İrticacı” diye damgalanan mağdurlardan sonra kendisine yeni mağdurlar buldu. Artık Kürt sorunu üzerine yazıyor ve bu alanda da çok önemli analizler yapıyor.
-  HINCAL ULUÇ: Vetolar, şifreler, nutuklar, adaylar, gösteriler ardı ardına geçerken gözünün önünden o ısrarla ve inatla kendi gündemini yaratmak için çabalıyor. Bakınız: Üç günlük İzmir yazıları.

Ahmet HAKAN / HÜRRİYET