Polemik & Kulis
18 Oca 2011 22:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

AHMET ALTAN'IN YAZISI MEHMET METİNER'İ EKRANDA ÇILDIRTTI!

Mehmet Metiner Habertürk ekranlarında yaşadığı şokun acısını 24'te çıkarttı. Metiner, Altan kardeşler ve Taraf yazarları için çok ağır konuştu...

Medyada baş gösteren liberal-muhafazakar kavgası 24 ekranlarında sürdü. Star yazarı Mehmet Metiner, başta Altan kardeşler olmak üzere liberal yazarlara ateş püskürdü.

Mehmet Altan, Habertürk ekranlarında Mehmet Metiner'in de programda olduğunu görünce canlı yayını terk etmişti. Anlaşılan Metiner olayın etkisinden kurtulamamış. Habertürk'ün olaylı canlı yayınından bir kaç saat sonra 24 ekranlarına çıkan Mehmet Metiner, Ahmet ve Mehmet Altan kardeşlere, Melih Altınok'a, Yasemin Çongar'a gazeteleri Taraf'a sert suçlamalarda bulundu. Adeta çileden çıkan Metiner özellikle Ahmet Altan'ı hedef aldı. Liberal kalemlerin Başbakan'a ve hükümete yukarıdan baktığını, Başbakan'ın onlar ne söylerse onu yapmasını beklediklerini söyledi.

Metiner'in programdaki partneri Nagehan Alçı ise Star yazarına itiraz ederek liberallerin fabrikada üretilen tek tip bir yapı olmadıklarını söyledi. Bütün liberal kalemleri tek bir torbada eleştirilmesine tepki gösteren Alçı tartışmada taraf olmamaya özen gösterdi. Alçı'nın itirazından sonra daha da sertleşen Metiner sözü Ahmet Altan'ın dünkü yazısına getirdi ve 'utansın' dedi. Altan’ı Ergenekon’un yedeğine düşmekle suçladı ve diğer Taraf yazarı Melih Altınok için de ‘Stalinist’ dedi.