Polemik & Kulis
03 Kas 2015 19:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:09

5 Kasım'da çıkıyor! Yeni Yüzyıl'ın kadrosunda hangi isimler var?

5 Kasım'da yayın hayatına başlayacak olan gazetenin kadrosu belli olmaya başladı

Haliç Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Avukat Mansur Topçuoğlu, Yeni Yüzyıl gazetesinin yayın haklarını satın aldı.

Günlük olarak yayınlanacak olan Yeni Yüzyıl gazetesi 5 Kasım'da bayilerde olacak. 

Gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevine Aşkın Baysal getirildi. Aşkın Baysal, Mediacat Yayınevi'nin Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiş ve Erkek dergisi GQ'da yazarlık yapmıştı.

Haber Müdürlüğü görevini Turap Top'un İstihbarat Şefliği görevini Murat Eğilmez'in yürüteceği öğrenildi.

Gazetenin Reklam Grup Başkanlığı görevine Nazan Seba ismi getirildi. 

Yazar kadrosu ise oldukça geniş bir yelpazeden oluşturuldu. Bir süre önce Taraf'ta yazan Mücahit Bilici, Haber7 yazarı Esra Elönü ve yakın bir tarihte Yeni Şafak'tan ayrılan Atilla Yayla'nın yanında Erol Mütercimler, Alin Taşçıyan, Levent Korkut, Mücahit Bilici, Aziz Üstel, Kaan Ark, Tayyar Işıksaçan, İlyas Tüfekçi, Yılmaz Vural, Osman Tamburacı, Oğuz Tongsir, Sanlı Sarıalioğlu gibi isimler yer alıyor. 

Gazetenin, televizyon sayfası ise ünlü yönetmen Sinan Çetin'e emanet.

Editör olarak Namık Özbek ve Halis Güler ile anlaşan gazete, Üniversite bünyesinde foto muhabiri olarak çalışan Gökhan Güçkaya’nın yanına Eser Erenler ve Halit Kayacan’ı ekledi.

Ayrıca, Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçı sonrasında canlı yayında maçta hatalı yönetim sergilediğini söyleyerek hakemliği bırakan Deniz Çoban, 5 Kasım'da yayın hayatına başlayacak Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapacak.