Polemik & Kulis
28 Tem 2013 12:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

HALK TV HANGİ ÜNLÜ TELEVİZYONCUYU KADROSUNA KATTI?

Halk TV önemli bir transfere imza attı. Hangi önemli televizyoncu artık Halk TV'de?

Halk TV, önemli bir transfere daha imza attı. Ünlü televizyoncu Rahmi Aygün de artık Halk Tv’de.

Meslek yaşamına 1984 yılında İzmir Radyosu’nda spiker olarak başlayan Aygün, 1988 ve 2001 yılları arasında TRT’de ana haber bülteni spikerliği, naklen yayın spikerliği, savaş bölgeleri dahil yurt dışı, yurt içi muhabirlik ile TRT’de baş spikerlik ve eğitmenlik görevlerinde bulundu.

2001’de TRT’den emekli olan Rahmi Aygün, Kanal B Televizyonunun kuruluşunda görev aldı ve 2006 yılına kadar Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Rahmi Aygün, Kanal B’den ayrıldıktan sonra Mozaik Tv ve Toprak Tv Genel Müdürlüğü görevini yaptı. Son olarak Kayseri’de E Haber Televizyonu’nun kuruluşunu gerçekleştiren ve Genel Yayın Müdürlüğü görevinde bulunan Rahmi Aygün, Halk Tv’de bugün itibariyle görevine başladı.

Şu anda sektörde bulunan bir çok spikerin eğitmeni de olan Rahmi Aygün, Halk TV’de haberleri sunacak ve kuşak programları ile tartışma programları da hazırlayacak.

Rahmi Aygün, yaptığı açıklamada, “Halk TV, yaptığı özgür ve objektif habercilikle hak ettiği yerde bulunuyor. Genel Müdürümüz Şaban Sevinç ve Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Aygün ile yaptığımız görüşmelerde, sürekli olarak 'Daha iyiye nasıl ulaşırız?' sorusuna yanıt aradık. Sürpriz projelerimiz olacak. Cesur yayınları ile halkın haber alma hakkını yerine getiren Halk TV’ye, ben de elimden gelen katkıyı yapmaya çalışacağım” dedi.

Gerçek Gündem