Polemik & Kulis
25 Şub 2017 15:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Habertürk yöneticisi Medyaradar'a konuştu! Görevi neden bıraktı?

Kısa bir süre önce getirildiği görevinden sürpriz bir şekilde ayrılan deneyimli isim ayrılığının sebebini Medyaradar'a açıkladı.

Habertürk TV'de 4 ay önce Haber Müdürlüğü görevine getirilen Sorel Dağıstanlı'nın sürpriz bir kararla görevi bıraktığını duyurmuştu.

Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş tarafından 21 Eylül 2016'da yaklaşık 4 ay önce atandığı görevinden ani bir kararla ayrılan başarılı haberci Sorel Dağıstanlı, ayrılığıyla ilgili olarak Medyaradar'a şu açıklamayı yaptı:

"Dört ay önce atandığım haber müdürlüğü görevimi kendi isteğim ile bıraktım. Bunun nedeni tamamen Haber Sahası programına yoğunlaşabilmek ve sahada haber dosyası yapabilecek zamanı yaratmaktır.

Bu görev süresince haber merkezindeki arkadaşlarımın özellikle de görevi kendisinden devr aldığım Fikret Bulut'un desteği sayesinde zaman zaman sahaya çıktım yine ama bu şekilde onlara da haksızlık olmasını istemedim.

Ben çalıştığım haber merkezinde katkım olmasını isterim ve bu şekilde daha verimli olacağını düşünüyorum. Başka bir sebep söz konusu değildir."



MEDYARADAR/ÖZEL