Polemik & Kulis
19 Eyl 2008 14:00 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:20

İHA'NIN AMERİKALI MÜDÜRÜ İNSAFLI ÇIKTI!..İHA ÇALIŞANLARINI SEVİNDİREN KARAR NE OLDU?..

İhlas Haber Ajansı´nın uluslararası haber ve teknik hizmetler biriminin başına getirilen Amerikalı televizyoncu Thomas Bonifield'ın hangi tavrı çalışanları mutlu etti?

İhlas Haber Ajansı Temmuz ayın başında TV haberciliği sahasında 20 yıllık tecrübeye sahip olan ve yaklaşık 8 yıldır NBC News kadrosunda çalışan Thomas Bonifield ile anlaşmıştı.


İhlas Haber Ajansı´nın uluslararası haber ve teknik hizmetler biriminin başına getirilen Amerikalı televizyoncu Thomas Bonifield,uluslararası bir ajans standartlarına sahip olabilmek için öncelikle gerekli olan şeyin "çalışanların motivasyonu" olduğundan hareketle yönetime teklif götürdü.


Bonifield yönetimden çalışanların maaşlarının yoğun bir çalışma temposuna rağmen çok düşük olduğunu belirterek ya maaşlarında düzeltmeye gidilmesini ya da hafta sonları izinlerinin iki güne çıkarılmasını talep etti.Yönetim ise İHA çalışanlarının izinleri için onay verdi. Çalışanlar bayramdan sonraki haftadan itibaren 2 gün izin yapacaklar.İHA çalışanları yeni Amerikalı müdürün ileriki dönemlerde maaşlarında da düzeltme yapacağı günü bekliyor...


Medyaradar-ÖZEL